HR PROFESSIONAL - Τρέχον Τεύχος

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 128

Κυκλοφορία: 1/2/2016 Κυρίως Θέμα: MetLife true stories Διαβάστε Επίσης: Outplacement: Ξεπερνώντας τις δυσκολίεςSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Compensation & Benefits

Ομαδικές ασφαλίσεις: Ουσιαστική επένδυση ανάπτυξης
Σε μία εποχή αβεβαιότητας σαν αυτή που διανύουμε, με την κοινωνική ασφάλιση και τη δημόσια υγειονομική περίθαλψη να περνούν μία μακρά περίοδο δοκιμασιών, και να αδυνατούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των εργαζομένων, η επιλογή μίας εταιρείας να παρέχει στο ανθρώπινο δυναμικό της προγράμματα ομαδικής ασφάλισης, μπορεί να αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Και αυτό γιατί η διασφάλιση της ικανοποίησης των εργαζομένων δεν μπορεί παρά να οδηγήσει στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας.

Training & Development

e-learning: Ένα «κλικ» στον κόσμο της γνώσης
Το πρόσωπο της επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι ένα από τα πολλά πράγματα που έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει πλέον το σχεδιασμό και υλοποίηση πολλαπλών προγραμμάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, με την αξιοποίηση πολλαπλών ελκυστικών και αποδοτικών μεθόδων, οι οποίες ταυτόχρονα υπερβαίνουν όλα τα μειονεκτήματα των παραδοσιακών μεθόδων διδασκαλίας.

Recruitment

WIND: Ξεκίνησαν το «ταξίδι» τους οι 10 ταλαντούχοι
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η WIND καλωσόρισει τους 10 ταλαντούχους νέους που ξεχώρισαν σε σύνολο περισσότερων από 1.200 υποψήφιους του προγράμματος WIND Young Talents - Graduate Trainee Program. Δέκα WIND Young Talents, ηλικίας 24 έως 28 ετών, από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Χίο και τα Χανιά, κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου ελληνικών και ξένων καταξιωμένων πανεπιστημίων με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών και της Μηχανικής, αλλά και με πτυχία τουλάχιστον 2 ξένων γλωσσών στην πλειονότητά τους, εντάχθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

HR Technology

Νέα πιστοποίηση για την Data Communication
H Data Communication έλαβε νέα πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD) για την ολοκληρωμένη λύση ERP Microsoft Dynamics NAV – InnovEra. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι η σημαντικότερη που η Microsoft χορηγεί σε λύση λογισμικού που έχει αναπτυχθεί από συνεργάτη της, αναγνωρίζοντας σε αυτήν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας.

CSR

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Win4Youth για 7η χρονιά
Ο Όμιλος Adecco ανακοίνωσε τη συνέχιση του προγράμματος Win4Youth για το 2016. Έτσι για έβδομη συνεχή χρονιά, το Win4Youth θα υποστηρίξει φορείς που προσφέρουν σε νέους και οικογένειες που έχουν ανάγκη ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Το 2016, αναδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά με τον καλύτερο τρόπο τις βασικές αξίες της Adecco που έχουν στο επίκεντρο το ομαδικό πνεύμα, το πάθος, και την ευθύνη, συνάδελφοι, συνεργάτες και πελάτες θα λάβουν μέρος στα τρία αγωνίσματα αντοχής του τριάθλου, κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, για να επιτευχθεί ο στόχος της συγκέντρωσης 3,5 εκατομμυρίων χιλιομέτρων έως το τέλος του έτους.

Employment Relations

PwC: Μείωση των εξαγορών - συγχωνεύσεων το 2015
Κατά 39% συρρικνώθηκαν το 2015 οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις επιχειρήσεων στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με μελέτη της PwC, ο αριθμός τους ανήλθε μόλις σε 29, ενώ η αξία τους διαμορφώθηκε στα 1,4 δισ. ευρώ.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778