HR PROFESSIONAL - Τρέχον Τεύχος

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Compensation & Benefits

Ομαδική Ασφάλιση: Επένδυση Αξίας για τους ανθρώπους σας
O Γιώργος Πλωμαρίτης, Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών & Corporate Business, απαντάει σε επίκαιρες ερωτήσεις για την αξία της ομαδικής ασφάλισης στο εταιρικό περιβάλλον, δίνοντάς μας μια συνολική εικόνα για τις τάσεις που επικρατούν στον κλάδο.

Training & Development

Business Languages: Λόγω επικοινωνίας ανά τον κόσμο
Όταν ο ανταγωνισμός στην εγχώρια και διεθνή αγορά εντείνεται συνεχώς, όταν η ανάγκη εξωστρέφειας είναι επιτακτική και όταν οι γλωσσικές δεξιότητες των εργαζομένων επηρεάζουν σημαντικά τα εταιρικά αποτελέσματα, η εκμάθηση και η διδασκαλία ξένων γλωσσών αποτελεί μία ενδεδειγμένη παροχή προς τα στελέχη για τη δημιουργία του κατάλληλου πλαισίου. Ποιες είναι όμως οι πρόσφατες εξελίξεις στη διδασκαλία και κατά πόσο συμβάλλουν στη δημιουργία προστιθέμενης εταιρικής αξίας;

Recruitment

ManpowerGroup: Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης για το Γ’ Τρίμηνο 2015
Οι εργοδότες στην Ελλάδα εξακολουθούν να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι αναφορικά με τις προσλήψεις του επόμενου τριμήνου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τριμηνιαίας Έρευνας της ManpowerGroup για τις Προοπτικές Απασχόλησης.

People Management

Οι άνθρωποι στην καρδιά της επιτυχημένης πορείας
Για τη σημαντική διάκριση της Παπαστράτος, ως Κορυφαίο Εργοδότη στην Ελλάδα από το Top Employer Institute και για τις βέλτιστες εργασιακές συνθήκες που δημιουργεί η εταιρεία με επίκεντρο την εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων, μίλησε στο HR Professional η Δέσποινα Σίσκου, Manager HR Sales & Marketing.

HR Technology

HR Technology: Το HR στο μαγικό κόσμο της τεχνολογίας
Η τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου επιχειρείν και κατ’ επέκταση και της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι νέες τάσεις και οι τεχνολογικές εξελίξεις -cloud computing, analytics, mobility κ.ά.- έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που σχεδιάζονται και αξιοποιούνται τα συστήματα λογισμικού, φέρνοντας σημαντικά πλεονεκτήματα αλλά και νέες προκλήσεις.

CSR

Eurobank: Ξεκινησε ο 3ος κύκλος του προγράμματος «egg»
Την έναρξη του τρίτου κύκλου του προγράμματος «egg» (enter - grow - go), ανακοίνωσε η Eurobank. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο την στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας από την Eurobank, την οποία σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με τη μονάδα Corallia.

Employment Relations

Υπ. Εργασίας: Έως τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η ισχύς της ΕΓΣΣΕ
Τρίμηνη παράταση, έως τις 30 Σεπτεμβρίου, έδωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην ισχύ των κανονιστικών όρων της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, συμπεριλαμβανομένης και της υποχρέωσης καταβολής του επιδόματος γάμου.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778