HR PROFESSIONAL - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Training & Development

4 εκπαιδευτικά προγράμματα από ΟΠΑ και ALLY
Για πρώτη χρονιά, το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την εταιρεία Στρατηγικού Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Ally σχεδίασαν και υλοποιούν, μέσω του ΚΕΚ/ΟΠΑ, τέσσερα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα σύντομης διάρκειας και ειδικότερα: 1. Επιχειρηματικότητα στην Ποτοποιία, 2. Επιχειρηματικότητα στη Ζυθοποιία, 3. Επιχειρηματικότητα στην Οινοποιία και 4. Επιχειρηματικότητα στη Βιομηχανία της Μόδας.

Recruitment

Executive Search: Find me if you can!
Σημαντικό μέλημα μίας εταιρείας είναι να αναζητήσει, να εντοπίσει και τελικά να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της, τα άτομα εκείνα που ταιριάζουν στην κουλτούρα της και μπορούν να ανταποκριθούν στους -πολύπλευρους ίσως- ρόλους και απαιτήσεις που θα προκύψουν. Όσο πιο ανώτερη είναι η θέση που πρόκειται να καλυφθεί, τόσο αυξάνεται το ρίσκο ως προς την επιλογή ενός στελέχους από την αγορά (και όχι εσωτερικής μετακίνησης) καθώς υπάρχει η πιθανότητα να μην ταιριάξει με την κουλτούρα ενός οργανισμού ή ενός τμήματος αλλά και να μην διαθέτει εν τέλει τα τυπικά και μη προσόντα που απαιτεί η θέση και ο ρόλος. Είναι, λοιπόν, αδιαμφισβήτητη η σημασία του Executive search, δηλαδή της αναζήτησης ανώτερων και ανώτατων στελεχών σε όλη αυτή τη διαδικασία.

People Management

12th People Management Executive Seminar: 1 Global Management Guru, 4 Θεματικές Ενότητες, 320 Στελέχη Επιχειρήσεων, 90 Εταιρείες
Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας του HR, με Keynote speaker τον παγκοσμίου φήμης management guru στον τομέα του leadership και της συναισθηματικής νοημοσύνης, Richard E. Boyatzis.

HR Technology

HRMS: Η τεχνολογία στην agenda του HR
Στο σημερινό, έντονα ιδιόμορφο, περιβάλλον, οι σύγχρονες επιχειρήσεις βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα σύνολο προκλήσεων που σχετίζονται με την οικονομική αστάθεια και την ισχυρή ανταγωνιστικότητα αλλά και τις συνέπειες των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων. Οι νέες συνθήκες επιβάλλουν την εγκαθίδρυση και εφαρμογή μιας δυνατής στρατηγικής για τη Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού με σκοπό την καλύτερη δυνατή στελέχωση, την ενίσχυση της εκπαίδευσης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού και την αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας. Τα σύγχρονα HR συστήματα καθίστανται πλέον κεντρικό όχημα για την επίτευξη όλων των παραπάνω στόχων. Ποιες είναι όμως οι σημαντικότερες τάσεις και εξελίξεις γύρω από την τεχνολογία στο ΗR και ποιες ανάγκες εξυπηρετούν;

CSR

Workshop από το CSR Hellas και το ΕΣΕΔ
To CSR Hellas και το Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης διοργάνωσαν, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το πρώτο workshop για τον νέο Νόμο 44032016 περί δημοσιοποίησης μη χρηματο-οικονομικών πληροφοριών με θέμα «Λογοδοσία ΕΚΕ & Χρηματο-Οικονομική Αποτύπωση».

Employment Relations

Ξεκινά τη λειτουργία του ο ΣΕΚΑΣΕ
Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ, www. compliance.gr) ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών σύστασης και λειτουργίας του και την έναρξη των ουσιαστικών δραστηριοτήτων του όπως αυτές καταγράφονται στο καταστατικό του.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778