HR PROFESSIONAL - Η EY με νέο πρόγραμμα για την ανάπτυξη των στελεχών της

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Training & Development

Η EY με νέο πρόγραμμα για την ανάπτυξη των στελεχών της

5 Δεκεμβρίου 2017 | 12:33 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: News,People Management

H EY ανακοίνωσε την υιοθέτηση ενός νέου, πρωτοποριακού προγράμματος, το οποίο επιτρέπει στα στελέχη της να επενδύσουν στη σταδιοδρομία τους, κερδίζοντας ψηφιακά διαπιστευτήρια σε δεξιότητες που τα διαφοροποιούν στην αγορά, όπως η οπτικοποίηση δεδομένων, η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και ο μετασχηματισμός των δεδομένων.

Το νέο πρόγραμμα, EY Badges, βασίζεται στη διαρκή δέσμευση της επιχείρησης να προσφέρει μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη εμπειρία στους ανθρώπους της, εξοπλίζοντάς τους με τις απαραίτητες δεξιότητες για να μπορούν να λύνουν σύνθετα προβλήματα, να κατευθύνουν ομάδες με τις υψηλότερες επιδόσεις και να συμβαδίζουν με το σημερινό, ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Τα badges (μετάλλια) κερδίζονται με βάση τα ίδια κριτήρια σε όλο τον κόσμο – μέσω υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, της απόκτησης των απαιτούμενων εμπειριών, αλλά και της συμβολής στην ευρύτερη κοινότητα, για παράδειγμα με την καθοδήγηση συναδέλφων, παρουσιάσεις σε πελάτες ή δημοσιεύσεις άρθρων που μεταφέρουν σε τρίτα πρόσωπα τις γνώσεις που απέκτησαν τα στελέχη.

Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα διάκρισης (χάλκινο, ασημένιο, χρυσό και πλατινένιο), με προκαθορισμένα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται ως προς τη μάθηση, τις εμπειρίες και τη συνεισφορά, για να αποκτηθεί το κάθε μετάλλιο. Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος και στην Ελλάδα, ο Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι που, για ακόμη μια φορά, η ΕΥ πρωτοπορεί στον τομέα της εκπαίδευσης των στελεχών της. Το πρόγραμμα EY Badges αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να στηρίζουμε τους ανθρώπους μας και να επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους. Στην ΕΥ, συνδράμουμε έμπρακτα στην επαγγελματική σταδιοδρομία των στελεχών μας, τόσο εντός, όσο και εκτός της εταιρείας».

HR Professional Online( 5 Δεκεμβρίου 2017)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Employer Branding: Customization, experiental δράσεις και καινοτομία στο προσκήνιο

Όλο και περισσότερες εταιρείες θέτουν το employer brand τους σε ζήτημα υψηλής προτεραιότητας. Με την συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας και της ψηφιακής επανάστασης, οι παγκόσμιοι οργανισμοί-ηγέτες στον χώρο τους έχουν αισθητά στρέψει την προσοχή τους στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος με στοιχεία καινοτομίας και ύπαρξης ενός σκοπού. Το γεγονός ότι οι οργανισμοί επενδύουν κυρίως στην προσαρμογή των ενεργειών τους σε τοπικό επίπεδο αντί για την παγκόσμια εφαρμογή πρωτοβουλιών έως τώρα, αποτελεί ακόμα...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Facility Management

Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778