HR PROFESSIONAL - Νέο διεθνές πρόγραμμα απασχόλησης από τη Vodafone

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Recruitment

Νέο διεθνές πρόγραμμα απασχόλησης από τη Vodafone

28 Μαρτίου 2018 | 14:46 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: News,People Management Σχετικές Εταιρίες: VODAFONE

Η Vodafone ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την έναρξη ενός πρωτοποριακού διεθνούς προγράμματος απασχόλησης με τίτλο «What will you be?» που στοχεύει στην παροχή συμβουλών σταδιοδρομίας και πρόσβασης σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο κατάλληλο για την ψηφιακή οικονομία σε περίπου 10 εκατομμύρια νέους από 18 χώρες.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των νέων που εντάσσονται σε αυτήν για να αποκτήσουν άμεση εργασιακή εμπειρία σε ψηφιακά αντικείμενα/ ψηφιακά επαγγέλματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται να επεκτείνει τα υπάρχοντα προγράμματα εργασιακής εμπειρίας για αποφοίτους, τα προγράμματα μαθητείας και πρακτικής άσκησης που προσφέρει σε διεθνές επίπεδο με στόχο να επωφεληθούν συνολικά έως και 100.000 νέοι, σε ένα διάστημα πέντε ετών.

Οι δύο αυτές πρωτοβουλίες ανακοινώθηκαν, έπειτα από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων μιας διεθνούς έρευνας κοινής γνώμης, η οποία αναδεικνύει τον βαθμό στον οποίο οι νέοι, ηλικίας 18-24 ετών, θεωρούν ότι είναι ελλιπώς εξοπλισμένοι για να συμμετάσχουν στην ψηφιακή οικονομία, παρά το γεγονός ότι αποτελούν την πρώτη γενιά που «εκ γενετής» χαρακτηρίζεται ως «ψηφιακή γενιά».

Όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η εταιρεία συνεργάστηκε με ειδικούς ψυχολόγους, συμβούλους σταδιοδρομίας και υπευθύνους κατάρτισης για την ανάπτυξη μιας online υπηρεσίας που ονομάζεται Future Jobs Finder και η οποία προσφέρει στους νέους μία απλή, αλλά ολοκληρωμένη πύλη για νέες δεξιότητες και ευκαιρίες απασχόλησης στην ψηφιακή οικονομία.

HR Professional Online( 28 Μαρτίου 2018)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Building High Performing Teams: Μία μέλισσα μέλι ου ποιεί!

«Μία μέλισσα μόνη της δεν παράγει μέλι», λέει η αρχαιοελληνική παροιμία, αναδεικνύοντας και υπογραμμίζοντας σε πέντε μόνο λέξεις τη σημασία των ομάδων και της ομαδικότητας. Οι εταιρείες από καιρό έχουν πλέον συνειδητοποιήσει τη δύναμη της ομάδας τόσο για την επιβίωσή τους όσο και για την επιτυχία τους. Η ύπαρξη, ωστόσο, ομάδων από μόνη της δεν αρκεί. Το ζητούμενο είναι η δημιουργία ομάδων υψηλής αποδοτικότητας που επιφέρουν πραγματικό αντίκτυπο στο επιχειρείν.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778