HR PROFESSIONAL - Βραβείο «Αύξησης Απασχόλησης» για την ELPEN

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Recruitment

Βραβείο «Αύξησης Απασχόλησης» για την ELPEN

11 Ιουνίου 2014 | 12:14 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: Best Practices,News

Στην ετήσια εκδήλωση «Diamonds of The Greek Economy 2014», οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις της Χώρας» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Μαΐου, η ELPEN τιμήθηκε με το βραβείο «Αύξηση Απασχόλησης», στο πλαίσιο της απονομής διακρίσεων Επιχειρηματικής Αριστείας «The Most Admired Enterprises».

Η ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία ELPEN, συνεχίζει να δημιουργεί νέες ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικής ανάπτυξης, χάρη στον εξωστρεφή αναπτυξιακό προσανατολισμό της, τη διαρκή επένδυση στην Έρευνα & Ανάπτυξη στο ιδιόκτητο υπερσύγχρονο Ερευνητικό & Πειραματικό Κέντρο και την στρατηγική επέκταση μέσω συνεργασιών σε όλον τον κόσμο. Αποτέλεσμα αυτής της πορείας, είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ο εμπλουτισμός του ανθρώπινου δυναμικού της ELPEN, με τον Όμιλο να αριθμεί σήμερα 840 εργαζομένους. Ο Θεόδωρος Τρύφων, Αντιπρόεδρος της ELPEN σημειώνει σχετικά:
 
«Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλης βαρύτητας η βράβευση της ELPEN για την αύξηση απασχόλησης, στο θεσμό αυτό καθώς εδώ και μια δεκαετία στη συγκεκριμένη εκδήλωση συναντώνται όλες οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, αφού πρώτα έχουν αξιολογηθεί με αυστηρά κριτήρια. Η πολιτική των τελευταίων 15 ετών έχει παραδώσει το 85% της αγοράς σε εισαγόμενα φάρμακα που δημιουργούν από μηδενική έως ελάχιστη προστιθέμενη αξία στην χώρα μας. Παρόλο που η ελληνική φαρμακοβιομηχανία με τις επενδύσεις της δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας σε εποχή κρίσης και ενισχύει την εξαγωγική της δράση προσφέροντας στο ΑΕΠ, βάλλεται από μέτρα αποσπασματικά και ατελέσφορα σε βαθμό που κάποιος μπορεί να θεωρήσει ότι ένα ολόκληρο σύστημα λειτουργεί υπέρ της προστασίας του εισαγόμενου φαρμάκου».

HR Professional (T. 110)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Leading during Covid-19 era: Εμπιστοσύνη, Επικοινωνία και αίσθηση σκοπού: Το τρίπτυχο ενός επιτυχημένου ηγέτη

Η πανδημία του κορωνοϊού, που ξέσπασε πριν από μερικούς μήνες, έφερε τους οργανισμούς και τους ανθρώπους μπροστά σε μία πρωτοφανή -κατά κύριο λόγο- ανθρωπιστική κρίση, που δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Έτσι, οι ηγέτες καλούνται να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα: Ποιο είναι το προφίλ ηγεσίας που διαμόρφωσε η πανδημία; Πώς προχωράμε σε τέτοιες αβέβαιες καταστάσεις, που κάθε άλλο παρά εξαρτώνται από εμάς;

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778