HR PROFESSIONAL - Η Mondelez, κορυφαία επιλογή απασχόλησης για τους νέους

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

People Management

Η Mondelez, κορυφαία επιλογή απασχόλησης για τους νέους

21 Φεβρουαρίου 2018 | 11:57 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: Employer Branding,Youth,Έρευνες,Φεστιβάλ/Βραβεία

H Mondelez αναδείχτηκε ως η κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση στον τομέα των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης τροφίμων και ποτών (FMCG), λαμβάνοντας ταυτόχρονα και την 5η θέση στη συνολική κατάταξη των επιχειρήσεων όλων των κλάδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η εν λόγω διάκριση προέκυψε μέσα από την έρευνα της εταιρείας kariera.gr και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, βασισμένη σε ένα δείγμα 2.899 ατόμων, ηλικίας 18-37 ετών από όλη την Ελλάδα. Η Mondelez έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει τη συνεργασία της με τους νέους μέσα από μια σειρά ενεργειών που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της εταιρείας σε ημέρες καριέρας και εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων, προγράμματα πρακτικής απασχόλησης (internships) και πρακτικές συμβουλές προετοιμασίας και καθοδήγησης (coaching/mentoring) σε νέους αποφοίτους.

Παράλληλα, μέσω του Προγράμματος «Top2Top» και των δύο πυλώνων του «Top2Top Business Challenge» και «Top2Top Engineering Challenge», η Mondelez πρόσφερε τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους Μεταπτυχιακών προγραμμάτων και Πολυτεχνικών Σχολών να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Η Νάντια Κιάμου, Διευθύντρια ΗR της Mondelez στην Ελλάδα δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια αναγνώριση που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς προέρχεται από μια νέα και δυναμική γενιά. Η Γενιά Υ αποτελεί ένα από τα πλέον δημιουργικά κομμάτια της εποχής μας. Πιστεύουμε και επενδύουμε στη γενιά των νέων αυτών ανθρώπων με όλες μας τις δυνάμεις. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια κορυφαία επιλογή απασχόλησης για τους νέους και στο μέλλον».

HR Professional Online( 21 Φεβρουαρίου 2018)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Employer Branding: Customization, experiental δράσεις και καινοτομία στο προσκήνιο

Όλο και περισσότερες εταιρείες θέτουν το employer brand τους σε ζήτημα υψηλής προτεραιότητας. Με την συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας και της ψηφιακής επανάστασης, οι παγκόσμιοι οργανισμοί-ηγέτες στον χώρο τους έχουν αισθητά στρέψει την προσοχή τους στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος με στοιχεία καινοτομίας και ύπαρξης ενός σκοπού. Το γεγονός ότι οι οργανισμοί επενδύουν κυρίως στην προσαρμογή των ενεργειών τους σε τοπικό επίπεδο αντί για την παγκόσμια εφαρμογή πρωτοβουλιών έως τώρα, αποτελεί ακόμα...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Facility Management

Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778