HR PROFESSIONAL - Το Great Practices Forum επισκέφτηκε την MSD

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

People Management

Το Great Practices Forum επισκέφτηκε την MSD

9 Μαρτίου 2016 | 13:34 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: HR Practices,News

Το Great Practices Forum πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου την όγδοη μηνιαία συνάντηση στις εγκαταστάσεις της MSD, στον Άλιμο. Η Ρία Ταμπάκη Director, HR Business Partner for Greece, Cyprus & Balkans, παρουσίασε στους συμμετέχοντες την πορεία της εταιρείας από το 2012 μέχρι σήμερα, αναλύοντας τις δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν, καθώς επίσης και τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τον ίδιο τον οργανισμό.

«Μέσα σε ένα αβέβαιο εξωτερικό περιβάλλον, καταφέραμε να δημιουργήσουμε κουλτούρα αναγνώρισης και ανάπτυξης ταλέντων, διαθέτοντας πάντα ως γνώμονα των αποφάσεών μας τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό μας» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά. Εστιάζοντας ταυτόχρονα στη βελτίωση της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικών αναγκών, η MSD δημιούργησε με την καθοδήγηση του τμήματος HR, την ομάδα εργαζομένων «Best Team» οι ενέργειες της οποίας επέδρασαν καθοριστικά στην κινητοποίηση όλου του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της ομάδας πραγματοποιούν μηνιαίες συναντήσεις στις οποίες παρουσιάζονται προτάσεις για την υλοποίηση νέων ενεργειών και τη βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχουσών, με βασικό στόχο την ενίσχυση του well being. «Παράλληλα τα τελευταία χρόνια ο εθελοντισμός και η προσφορά ξεκίνησε να αποτελεί βασικό συστατικό του DNA της εταιρείας μας, ενώ ονομάσαμε την 4η Δεκεμβρίου Ημέρα Εθελοντισμού, κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι οι εργαζόμενοι συμμετέχουν σε αντίστοιχες ενέργειες» ανέφερε η Ρ. Ταμπάκη. Σημειώνεται ότι η MSD δημιουργήθηκε το 2009 από τη συγχώνευση δύο φαρμακευτικών εταιρειών: την Merck Sharp & Dohme (γνωστή ως Merck σε Η.Π.Α. και Καναδά) και την Schering Plough, ενώ σήμερα απασχολεί 257 εργαζομένους. Η επόμενη συνάντηση του Great Practices Forum θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της PepsiCo Greece.

HR Professional (T. 129)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Data & Analytics in HR: Εστιάζοντας στο δάσος και όχι στο δέντρο

Τα τμήματα HR συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τη σημασία της αξιοποίησης των Analytics, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ποια ακριβώς είναι τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση τους και ποιες είναι οι τάσεις που επικρατούν;

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778