HR PROFESSIONAL - KPMG: Ολοκληρώθηκε ο φοιτητικός διαγωνισμός «Ace the Case»

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

People Management

KPMG: Ολοκληρώθηκε ο φοιτητικός διαγωνισμός «Ace the Case»

23 Μαΐου 2018 | 12:15 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: Events,News,Youth Σχετικές Εταιρίες: KPMG

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 10 και 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο φοιτητικός διαγωνισμός της KPMG, Ace the Case, όπου η εταιρεία υποδέχθηκε 24 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, οι οποίοι μέσω της ομαδικής προσπάθειας έδωσαν λύση σε ένα «αληθινό πρόβλημα» από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα διήμερο διαδραστικό σεμινάριο/διαγωνισμό, που υλοποιείται από στελέχη της εταιρείας με διεθνή εμπειρία, βοηθώντας τους φοιτητές να ενδυναμώσουν τις αναλυτικές τους ικανότητες χρησιμοποιώντας πραγματικά επιχειρησιακά σενάρια, όπως επίσης και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην παρουσίαση ιδεών και λύσεων. Η νικήτρια ομάδα του φετινού διαγωνισμού είναι η «DETeam» και απαρτίζεται από τις φοιτήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας: Μάρθα Ανδριανού, Αναστασία Τσαγκάρη, Ιουλία Κουρουπάκη και Ζωή Κώττη.

Η Ασπασία Δημοπούλου, Διευθύντρια Προσωπικού δήλωσε σχετικά: «Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι για το μεγάλο ενδιαφέρον των φοιτητών για το Ace the Case, καθώς βλέπουμε να εδραιώνεται ένας σημαντικός θεσμός της KPMG που συνδέει τόσο δημιουργικά και διαδραστικά τους φοιτητές με την εταιρεία μας. Φέτος συγκεντρώσαμε μεγάλο αριθμό συμμετοχών και ως εκ τούτου ήταν πολύ δύσκολο το έργο της επιλογής των έξι ομάδων, οι οποίες έφτασαν στον τελικό. Επίσης, πολύ δύσκολη ήταν και η επιλογή της νικήτριας ομάδας, καθώς το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν υψηλό και ταυτόχρονα όλοι τους επέδειξαν ενθουσιασμό, κέφι, αλλά και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες πάντα επιτυχίες!».

HR Professional Online( 23 Μαΐου 2018)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

HR Technology: The Future is here!

Η ραγδαία πρόοδος στην τεχνολογία δεν αφήνει ανεπηρέαστη τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Νέες τεχνολογίες εμφανίζονται διαρκώς και υπόσχονται ασύλληπτες μέχρι σήμερα δυνατότητες και ευκαιρίες. Κάποιες από αυτές είναι ίσως υπερτιμημένες, κάποιες άλλες ακόμα και λίγο... τρομακτικές. Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα εξελίξεων και αλλαγών, το σύγχρονο HR δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει απλώς παρατηρητής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Facility Management

Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778