HR PROFESSIONAL - «Take your dog to work» από την Mars Hellas

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του HR Professional και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

CSR

«Take your dog to work» από την Mars Hellas

10 Ιουλίου 2018 | 15:11 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Τον διεθνή θεσμό «Take Your Dog To Work Day™» γιόρτασαν και φέτος οι εργαζόμενοι της Mars Hellas, παίρνοντας στη δουλειά τα αγαπημένα τους σκυλάκια, μια δυνατότητα άλλωστε που μπορούν να αξιοποιήσουν σε καθημερινή βάση, ως μέρος της pet friendly φιλοσοφίας της εταιρείας και του στρατηγικού στόχου για τη δημιουργία ενός «Καλύτερου Κόσμου για τα κατοικίδια».

Εργαζόμενοι και κατοικίδια αποδέχθηκαν με χαρά τη φετινή πρόσκληση και γιόρτασαν μαζί στον χώρο εργασίας τους, απολαμβάνοντας μια σειρά από δραστηριότητες που διοργανώθηκαν γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα, όπως κυνήγι θησαυρού και δωρεάν στοματικός έλεγχος από εξειδικευμένο κτηνίατρο για όλα τα σκυλάκια. Η Γεωργία Καρούντζου, Corporate Affairs Director Mars East Med στο πλαίσιο της εκδήλωσης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε, για ακόμη μια φορά στα γραφεία μας, τόσα χαρούμενα σκυλάκια, τα οποία μας μετέδωσαν θετική ενέργεια και ανέβασαν τη διάθεση όλων μας στα ύψη.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε και να διατηρούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που κάνει τους ανθρώπους μας να αισθάνονται μέλη της ευρύτερης οικογένειας της Mars, να περνάνε καλά και να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και να αναδείξουν τις ικανότητές τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αυτή η ευρύτερη φιλοσοφία μας έδωσε πρόσφατα και τη δεύτερη θέση, στο θεσμό “Best Multinational Workplace” στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα βρισκόμαστε σταθερά ανάμεσα στις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα».

HR Professional Online( 10 Ιουλίου 2018)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Employer Branding: Customization, experiental δράσεις και καινοτομία στο προσκήνιο

Όλο και περισσότερες εταιρείες θέτουν το employer brand τους σε ζήτημα υψηλής προτεραιότητας. Με την συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας και της ψηφιακής επανάστασης, οι παγκόσμιοι οργανισμοί-ηγέτες στον χώρο τους έχουν αισθητά στρέψει την προσοχή τους στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος με στοιχεία καινοτομίας και ύπαρξης ενός σκοπού. Το γεγονός ότι οι οργανισμοί επενδύουν κυρίως στην προσαρμογή των ενεργειών τους σε τοπικό επίπεδο αντί για την παγκόσμια εφαρμογή πρωτοβουλιών έως τώρα, αποτελεί ακόμα...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Best Practices
  • HR Events
  • Coaching
  • Leadership
  • HR Survey
  • Employer Branding
  • HR Technology
  • Facility Management

Facility Management

Facility Management

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778