HR PROFESSIONAL - Η ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στο επίκεντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Retention

Η ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στο επίκεντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής

29 Οκτωβρίου 2008 | 10:18 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: Engagement,HR Events,Motivation,Organizational Culture Σχετικές Εταιρίες: MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ BANK,PRICE WATER HOUSE COOPERS

Στιγμιότυπο από τις εργασίες του συνεδρίου

Τις εντυπώσεις των 350 μάνατζερ που το παρακολούθησαν έκλεψε το 4th People Management Executive Seminar, με τίτλο "Energize and Engage - People Strategies for Sustainable Success", στις 20 Οκτωβρίου.

Τρεις διεθνείς διανοητές μοιράστηκαν με το κοινό τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο καίριο ζήτημα της δέσμευσης. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στο χώρο του HR, καθώς έχει προσελκύσει την προσοχή ακαδημαϊκών και εταιρειών την τελευταία, μόλις, δεκαετία.

Σήμερα, στην περίοδο της οικονομικής ύφεσης, η ανάγκη της διακράτησης των ταλέντων είναι πιο ζωτική από ποτέ. Γιατί τώρα, τα ταλέντα τα οποία θα βγάλουν τις επιχειρήσεις από το τέλμα της κρίσης, γίνονται περιζήτητα και οι ανταγωνιστές τα εποφθαλμιούν. Εξάλλου, εν μέσω οικονομικών δυσχερειών οι επιχειρήσεις θα πρέπει να μάθουν να εκμαιεύουν τα μέγιστα των ικανοτήτων του προσωπικού τους. Και αυτό θα γίνει μόνο όταν οι εργαζόμενοι αγκαλιάσουν το εταιρικό όραμα.

Η Beverly Kaye, χαρακτηρισμένη ως «Θρύλος του HR», από το Αμερικανικό ASTD και από τους πρωτεργάτες της μελέτης της ενεργοποίησης και δέσμευσης των στελεχών έδωσε το παρόν στην ημερίδα αναλύοντας διάφορες πτυχές του θέματος. Ακολούθησε ομιλία από τον Καθηγητή Paul Sparrow έναν από τους 25 σημαντικότερους διανοητές του χώρου της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στον κόσμο, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό HR Magazine. Τέλος, φως στην πρακτική πλευρά της δέσμευσης έριξε η Jane Sparrow, Senior Leader της εταιρείας συμβούλων The Energy Project Europe και Director of Employee Communication and Engagement, της Sony Europe.

Από ελληνικής πλευράς μίλησαν οι, Κώστας Τασούλης, Senior Consultant Human Resources Services PricewaterhouseCoopers και Θάνος Κιοσέογλου Assistant Manager Human Resources Services PwC.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι: Μαίρη Γεωργιάδου Director, Human Resources Services PwC, Μαρία Θεμελή, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Τύπου και Επικοινωνίας Marfin Egnatia Bank και Κατερίνα Σoκόλη, Co-ordinator, Europe Direct Information Network. Την ημερίδα συντόνισε η Δρ. Όλγα Επιτροπική Academic Director MSc in Strategic HRM του ALBA Graduate Business School.

HR Professional Online( 29 Οκτωβρίου 2008)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο HR Professional Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

Banking / Finance

International

Τουρισμός

Αυτοκινητοβιομηχανία

Δημόσιος Τομέας

Υγεία & Ομορφιά

Ευρωπαική Ένωση

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Συμβουλευτικές Εταιρείες

Καύσιμα

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778