Η ΚΡΙ-ΚΡΙ δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων από το 1954. Κύρια αντικείμενά της αποτελούν η παραγωγή και διάθεση παγωτού, γιαουρτιού και φρέσκου γάλακτος.

Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται από ευρύ πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων, αποτελούμενο από super markets και μικρά σημεία. Επίσης, πραγματοποιούνται εξαγωγές σε 13 χώρες.

Αποστολή της Σερραϊκής βιομηχανίας γάλακτος αποτελεί η παραγωγή προϊόντων, σύμφωνα με τα καλύτερα δυνατά ποιοτικά πρότυπα, και η απρόσκοπτη διάθεσή τους στο καταναλωτικό κοινό. Για το σκοπό αυτό επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, καινοτόμο παραγωγικό εξοπλισμό και σε υποδομές δικτύων διανομής.

Βασική προτεραιότητα της ΚΡΙ-ΚΡΙ αποτελεί η συνεχής προσπάθεια για την ανάδειξη μιας εταιρικής πολιτικής βάσει της οποίας ο άνθρωπος – εργαζόμενος είναι το Α και το Ω για την επιχείρηση. Έτσι, επιδιώκει τη δημιουργία ενός αρμονικού εργασιακού κλίματος, στο οποίο θεμελιώνονται οι αναπτυξιακές προοπτικές της εταιρείας.

Η Διοίκηση της ΚΡΙ-ΚΡΙ αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της. Η φιλοσοφία αυτή, αναπτύχθηκε από τους ιδρυτές της εταιρείας, μία οικογένεια δραστήριων ανθρώπων, που η δίψα για δημιουργία και κοινωνική προσφορά τους οδήγησε να «κτίσουν» μια επιχείρηση που παράγει πλούσιο κοινωνικό έργο. Η Διοίκηση παραμένει προσανατολισμένη στην καλλιέργεια ενός κλίματος που συνδυάζει τη φιλικότητα και την οικειότητα μιας οικογενειακής επιχείρησης, με την ασφάλεια και τις προοπτικές μιας δυναμικής ανώνυμης εταιρείας, δημιουργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο παρακινεί τον εργαζόμενο.

Στην προσπάθειά της να πετύχει όλα τα παραπάνω, εφαρμόζει ένα αντικειμενικό σύστημα αμοιβών, στο οποίο περιλαμβάνονται πλήθος επιπρόσθετων παροχών όπως extra bonus, διανομή διατακτικών, έκτακτες ενισχύσεις, επιδόματα καμπάνιας, δώρα γάμου, γεννήσεων κ.ά.

Παράλληλα, τηρεί αυστηρά μια αξιοκρατική πολιτική προαγωγών. Η ΚΡΙ ΚΡΙ εμπιστεύεται τα δικά της παιδιά και τα επιβραβεύει προσφέροντας υψηλόβαθμες θέσεις με ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και μεγάλες προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης. Επενδύει χρόνο και χρήμα στους ανθρώπους της και προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα στελεχών που συνδυάζει την εμπειρία με την τεχνογνωσία, την πράξη με την θεωρία, την ωριμότητα με τον αυθορμητισμό για να εξασφαλίσει εταιρική ανάπτυξη και να βάλει τις βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον.

Επιπλέον, ενθαρρύνει την επιμόρφωση προσωπικού διεξάγοντας εκπαιδευτικές συναντήσεις, ενώ καλύπτει το κόστος μεταπτυχιακών σπουδών και εξατομικευμένων σεμιναρίων με θέματα όπως εκμάθηση ξένων γλωσσών και χειρισμό Η/Υ. Γενικά, η φιλοσοφία της ΚΡΙ ΚΡΙ σε θέματα εκπαίδευσης είναι συνυφασμένη με το ρητό «γηράσκω αεί διδασκόμενος».

Ταυτόχρονα, έμφαση δίνει στην ψυχαγωγία του προσωπικού διοργανώνοντας εταιρικές κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, αποκριάτικο party, ετήσιο χορό προσωπικού, γεύματα ανά τμήμα, εκδρομές, κ.ά.

Κλείνοντας, χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς η λειτουργία του παιδικού σταθμού, «Τα Αστεράκια της Κρι Κρι», στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για 6η συνεχή χρονιά, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό και ανθρωποκεντρικό profile της.

Εν κατακλείδι, η ΚΡΙ ΚΡΙ είναι μια εταιρεία που πάνω απ’ όλα επενδύει στον άνθρωπο – εργαζόμενο, αφενός για να τον κάνει να αισθάνεται περήφανος που εργάζεται σε αυτήν και αφετέρου να δίνει και αυτός με τη σειρά του, τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να παράγονται προϊόντα άριστης ποιότητας. Η ανάδειξη της ΚΡΙ ΚΡΙ για 2η φορά ως 1ης Βιομηχανίας Τροφίμων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία 50 – 250 εργαζόμενους, μας γεμίζει αισθήματα χαράς και ικανοποίησης.

Συγχρόνως όμως, αποτελεί τον οδηγό για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών εργασίας και των εργασιακών σχέσεων.