Είναι η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή μας στο θεσμό των Best Workplaces, που διοργανώνεται στη χώρα μας, και η δεύτερη διάκρισή μας σε αυτόν.

Το γεγονός αυτό δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια αλλά και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη. Την «Ευθύνη της Διάκρισης». Ευθύνη για συνέχιση και αδιάλειπτη προσπάθεια βελτίωσης του περιβάλλοντος εργασίας με νέες καινοτόμες ιδέες και πρακτικές. Ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους μας, που είναι και η κινητήρια δύναμή μας. Ευθύνη απέναντι σε όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας που σίγουρα χαίρονται μαζί μας. Γιατί όλοι μας θέλουμε να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που κινούνται ανθρωποκεντρικά και δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις σχέσεις και στις αξίες.

Η φετινή μας διάκριση βρίσκει την εταιρεία μας, την Wϋrth Hellas, να συμπληρώνει και τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1981 με δύο εργαζόμενους και στην πορεία αναπτύχθηκε ώστε σήμερα να απασχολεί συνολικά 260 άτομα προσωπικό με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Β2Β πωλήσεων στην Ελλάδα, αποτελούμενο από 200 άριστα εκπαιδευμένους συμβούλους πωλήσεων, όλοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας. Επισκεπτόμαστε καθημερινά 3000 πελάτες μας, επαγγελματίες στο χώρο του αυτοκινήτου, του μετάλλου, της δόμησης και της επεξεργασίας ξύλου.

Όλα αυτά τα χρόνια η φιλοσοφία μας για συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και η εταιρική μας κουλτούρα δεν έχουν αλλάξει. Μεγαλώνουμε και προσπαθούμε συνεχώς να κτίζουμε ακόμα και μέσα από την καθημερινότητά μας, με απλά και μικρά βήματα, ένα περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού, ισότητας, δικαιοσύνης, επικοινωνίας, ανταλλαγής ιδεών και εμπλουτισμού γνώσεων. Ένα περιβάλλον που να αποπνέει ασφάλεια και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη μέσα από την ομαδικότητα και τη συντροφικότητα.

Φροντίζουμε ο κάθε εργαζόμενος να το αντιλαμβάνεται αυτό από την πρώτη του επαφή με την εταιρεία μας, από την πρώτη «καλημέρα» στο χώρο υποδοχής. Στην Wϋrth Hellas δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην επικοινωνία. Με πολλούς τρόπους, απλούς αλλά και πιο εξελιγμένους, διασφαλίζουμε ότι η επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα μέσα στην εταιρεία είναι άμεση, αμφίδρομη, χωρίς περιορισμούς και κλειστές πόρτες. Έχει μεγάλη σημασία αυτό σε μια μικρή κοινωνία που είμαστε, ιδιαίτερα στη σημερινή πραγματικότητα.

Τα μέλη της, περισσότερο από ποτέ, αναζητούν ουσιαστική ενημέρωση, θέλουν να γνωρίζουν τα δρώμενα της εταιρείας και τις στρατηγικές της. Η καθαρή, ειλικρινής επικοινωνία καθησυχάζει, αποπνέει ασφάλεια, εμπιστοσύνη, συσπειρώνει και δίνει νέα δυναμική στην κάθε μέρα, διασφαλίζοντας την παραγωγικότητα και το αίσθημα του «ανήκειν» σε μια ισχυρή ομάδα. Διασφαλίζουμε ότι η στρατηγική της εταιρείας είναι ξεκάθαρη. Η χρονιά ξεκινά με το «Κick οff»- ένα συνέδριο όπου αναλύεται η στρατηγική που θα ακολουθηθεί, τίθενται και συζητούνται οι στόχοι της χρονιάς.

Δεσμευόμαστε στο κοινό όραμα. Παρακολουθούμε και παρεμβαίνουμε, όπου χρειάζεται, στηρίζοντας τις προσπάθειες και δίνοντας επιπλέον εφόδια. Πάντα πανηγυρίζουμε έντονα, όλοι μαζί, τις επιτυχίες μας και φροντίζουμε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Όλα τα στελέχη, όλων των βαθμίδων στην Wϋrth Hellas προέρχονται μέσα από το ανθρώπινο δυναμικό της. Μέλημά μας η αναγνώριση, η ανάπτυξη και η διατήρηση των ξεχωριστών ανθρώπων μας.

Η στήριξη και παρουσία της Wϋrth Hellas στις δύσκολες στιγμές δεν εξαντλείται με παροχές που προσφέρει, όπως το Ομαδικό Πρόγραμμα Ιατροφαρμακευτικής και Νοσοκομειακής Ασφάλισης, που καλύπτει ολόκληρη την οικογένεια χωρίς το παραμικρό κόστος συμμετοχής και το οποίο παρέχει αξιόλογες καλύψεις. Είναι και πέραν αυτών, πάντα ουσιαστική και ανθρώπινη, όπως απαιτεί η εταιρική μας κουλτούρα και ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους μας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη διάκρισή μας και ανυπομονούμε να το γιορτάσουμε για άλλη μια φορά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!