Όταν κανείς καλείται να διαχειριστεί το πιο σημαντικό κεφάλαιο μίας εταιρείας, τα ίδια τα στελέχη της, να μεριμνήσει για την καλύτερη αξιοποίηση των ικανοτήτων τους αλλά ταυτόχρονα και για την προσωπική τους εξέλιξη και ανάπτυξη, να επιλέξει τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης τους αποκομίζοντας τη μέγιστη απόδοση από αυτά, οφείλει να γίνεται κοινωνός των πλέον πρόσφατων πρακτικών σε θέματα που τον απασχολούν, του τρόπου που οι συνάδελφοί του καινοτομούν, και ταυτόχρονα οφείλει να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις, έρευνες, προοπτικές της αγοράς αλλά και υπηρεσίες από τους σύμβουλους του χώρου.

Το HR Professional, το μοναδικό περιοδικό του κλάδου, γιορτάζει τα 100 του τεύχη! Τεύχη γεμάτα πρακτικές, πηγές και υπηρεσίες απαραίτητες για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Συνεντεύξεις και προτάσεις στελεχών που διακρίνονται στο χώρο για τις πρωτοβουλίες τους και τις ενέργειές τους σε ένα έντυπο «βήμα» για την ανάδειξη αυτών.

Κάθε περιοδικό ανήκει στους αναγνώστες του, έτσι κι εμείς μαζί με εσάς θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε όλη τη θεματολογία που σας αφορά και με την αμέριστη συμβολή σας σε επίπεδο περιεχομένου θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε πτυχές της διαχείρισης του ανθρώπινου κεφαλαίου που οδηγούν στη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους και της προσωπικής τους ανάπτυξης.

Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε το περιοδικό που θα φιλοξενεί τις απόψεις σας, τις ενέργειές σας και τις πρωτοβουλίες που αξίζουν να αναδειχθούν σε όλο τον κλάδο HR ως παράδειγμα, πηγή έμπνευσης και καινοτομίας καθώς επίσης και όλους τους συμβούλους του χώρου, που με τις υπηρεσίες τους διευκολύνουν το έργο σας και σας προτείνουν τις καλύτερες «εξατομικευμένες» λύσεις για την εταιρεία σας.

Σας ευχαριστούμε!