Η 12PM Consulting συνεχίζει την υλοποίηση ενός μοναδικού παγκοσμίως προγράμματος για Project Management. Αυτός ο απογευματινός κύκλος εκπαίδευσης αποτελείται από 15 ανεξάρτητες ενότητες που καλύπτουν όλο το γνωστικό αντικείμενο του Project Management και γίνεται ένα απόγευμα την εβδομάδα (17:30-21:30).

Το πρόγραμμα, που ξεκινά στις 14 Μαρτίου, είναι 75 ώρες συνολικά (60 ώρες διδασκαλίας και 15 ώρες Skype teleconference κάθε Κυριακή βράδυ) και διαρκεί συνολικά 15 εβδομάδες. Η ύλη που καλύπτεται είναι η ίδια που καλύπτεται στα δύο πρωινά workshops: 1) Project Management Basics και 2) PMP Exam Preparation. Η υλοποίηση γίνεται στο ΑΙΘΡΙΟ Εμπορικό κέντρο, 300 μέτρα από το κτίριο του ΟΤΕ στο Μαρούσι.

Στο πρόγραμμα παρέχεται: 1) εγγύηση χαμηλότερης τιμής (με αξιολόγηση 30% οικονομική και 30% τεχνική), 2) εγγύηση επιστροφής χρημάτων, 3) δωρεάν δυνατότητα επαναπαρακολούθησης του ίδιου σεμιναρίου, 4) 100% εγγύηση επιτυχίας στην πιστοποίηση PMP® ή επιστροφή χρημάτων εκπαίδευσης και 5) δωρεάν Skype Teleconference κάθε Κυριακή βράδυ.

Στο τέλος οι καταρτιζόμενοι μπορούν να πιστοποιηθούν κατά «Project Management Professional – PMP®» που αποδίδει τις υψηλότερες αποδοχές παγκοσμίως: $101.695 ανά έτος!