Με 13 σημαντικά βραβεία διακρίθηκε η RDC Informatics και οι συνεργάτες της στα Education Business Awards 2017, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐς.

Πιο συγκεκριμένα, η RDC Informatics και οι συνεργάτες της παρέλαβαν 3 Gold βραβεία, 4 Silver, και 6 Bronze στα Education Business Awards 2017, την πλέον σημαντική διοργάνωση ανάδειξης & προβολής βέλτιστων καινοτόμων πρακτικών στην αγορά της Εκπαίδευσης.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της RDC Informatics που διακρίθηκαν ήταν η Παγκόσμια Τράπεζα και το Υπουργείο Εργασίας για την πύλη ψηφιακής εκπαίδευσης KEA e-Learning Platform, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για τη διαδικτυακή πύλη ψηφιακής εκπαίδευσης e-Mathaino Portal, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για την πλατφόρμα e-learning OMIROS e-School Platform, το Schooldoctor.gr για τα καινοτόμα διαδραστικά εκπαιδευτικά βίντεο, το Aegean College για το ψηφιακό οικοσύστημα Aegean e-College Platform και η Unicert για τη Ψηφιακή Στρατηγική Μάρκετινγκ στην Ελλάδα για το Πανεπιστήμιο Frederick.

Επίσης διακρίθηκαν το ΙΕΚ New York, η Anko – Σχολή Τουριστικών της Δωδεκανήσου, η ENGINEERING INTELLIGENCE και η Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ. Η RDC Informatics βραβεύτηκε με το μοναδικό βραβείο της κατηγορίας ‘’Καινοτομία στην Έρευνα’’ για επιχειρήσεις, για την καινοτόμα πλατφόρμα λογισμικού MELO Software Suite for Digital Education Ecosystems.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί την τρίτη βράβευση Έρευνας και Ανάπτυξης για την πλατφόρμα λογισμικού MELO και επισφραγίζει την προστιθέμενη αξία της εφαρμογής της σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό οικοσύστημα. Η RDC Informatics έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην διεθνή αγορά πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στην λειτουργική αυτοματοποίηση των εργασιών και των ρόλων που χρησιμοποιούν καθημερινά οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί κάθε κατηγορίας και επιπέδου, κατέχοντας ηγετική θέση στην ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών οικοσυστημάτων εκπαίδευσης.