Η πραγματικότητα, της εποχής του Covid-19, με τις όποιες αλλαγές και διακυμάνσεις σημαίνει και νέους τρόπους εργασίας, δράσης, επιχειρείν αλλά και Ηγεσίας! Αυτό που στην προ πανδημίας εποχή λειτουργούσε και έφερνε αποτελέσματα είναι πολύ πιθανό στον σύγχρονο και ψηφιακό κόσμο να μη λειτουργεί. Άλλου είδους ευθύνες και ζητούμενα προκύπτουν για τους Ηγέτες. Οι περιστάσεις καλούν για νέες δεξιότητες και μεγαλύτερη αυτογνωσία ώστε να παρακινήσουν, να εμπνεύσουν και να οδηγήσουν ομάδες υψηλής απόδοσης σε εικονικές συνθήκες. Και όλα αυτά, σε έναν ψηφιοποιημένο και διασυνδεδεμένο κόσμο, όπου τα όρια γίνονται θολά, οι συνεργασίες πιο ρευστές και η πίεση στις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ευέλικτες τεράστια.

Πώς οι σύγχρονοι Ηγέτες παρακινούν και εμπνέουν ομάδες υψηλής απόδοσης σε εικονικό περιβάλλον; Πώς οι ηγέτες γίνονται πιο ανθεκτικοί και καλύτεροι στην καθοδήγηση και τη λήψη αποφάσεων στην Covid-19 εποχή; Τι χρειάζεται για να είναι κάποιος αποτελεσματικός ηγέτης σε έναν τόσο δυναμικό κόσμο; Στο 16ο κατά σειρά People Management Executive Seminar, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, ο Mark Mortensen, Associate Professor of Organizational Behaviour στο INSEAD θα δώσει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση / workshop. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για μια απλή παράθεση του αδιαμφισβήτητου expertise του Mark. Οι σύνεδροι θα κληθούν να συμμετάσχουν και άρα να αποκομίσουν γνώσεις και πρακτική εμπειρία, άμεσα εφαρμόσιμη.

Το περιεχόμενο του συνεδρίου συμπληρώνεται ιδανικά από τρεις ακόμα ομιλητές με επίκαιρη και χρήσιμη θεματολογία: τον Filip Moriau, Founder & CEO της Stragilon, ο οποίος θα αναφερθεί στην Ψηφιακή Ηγεσία και στους πέντε παράγοντες που αλλάζουν το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στους οργανισμούς, την Aisling Teillard, CEO της Our Tandem που θα «ξεκλειδώσει» τα μυστικά της Διαχείρισης της Απόδοσης σε έναν… διασκορπισμένο κόσμο και τον Timm Urschinger, Co-Founder και CEO της LIVEsciences, που θα αναλύσει τα εφικτά και απτά βήματα που μπορούν να γίνουν ώστε το agility να μην είναι άλλη μια θεωρητική κουβέντα. Επισημαίνεται ότι το συνέδριο απευθύνεται σε CEO’s και Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές Τμημάτων και Επικεφαλής Ομάδων, HR Directors και σε όλους τους επαγγελματίες από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!