Η Deloitte διοργάνωσε την Τετάρτη 10 Μαϊου το Deloitte Open House, σε συνεργασία με την CollegeLink. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρεία άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα όπου πάνω από 100 τελειόφοιτοι, αλλά και έμπειροι επαγγελματίες από Business, Financial & Tech background ήρθαν για να ενημερωθούν για το τι περιλαμβάνει μια καριέρα ως Audit, Business Strategy & Tech Consultant.

Το experience των συμμετεχόντων του φετινού Deloitte Open House, εκτός των άλλων, περιλάμβανε καλωσόρισμα από τον CEO της Deloitte Greece, Δημήτρη Κουτσόπουλο, εισαγωγική τοποθέτηση από την Ειρήνη Παναγιωτακοπούλου, Chief HR Officer της Deloitte, 60+ Speed Interviews με Recruiters της Deloitte καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, παρουσίαση από την HR ομάδα της Deloitte πάνω σε επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες απαραίτητες για κάθε σύγχρονο εργαζόμενο, διαδραστικά sessions – προσομοιώσεις της εμπειρίας του να εργάζεσαι σε μια πολυεθνική συμβουλευτική εταιρεία ως Audit, Business Strategy & Tech Consultant, agile open meetup όπου οι συμμετέχοντες κατανόησαν το γιατί και το πώς μια corporate εταιρεία επιλέγει agile διαχείριση των έργων της και τον τρόπο με τον οποίο αυτή η προσέγγιση εξελίσσει τους εργαζομένους.

Tέλος, η εκδήλωση περιελάμβανε networking & drinks μεταξύ των συμμετεχόντων και των επαγγελματιών της Deloitte για δημιουργία νέων connections. Να σημειωθεί ότι η CollegeLink αποτελεί recruiting πλατφόρμα με εξειδίκευση σε entry & mid-level job positions και internships στους τομείς της τεχνολογίας, της μηχανικής και του Business.