Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών πέρασαν τις πύλες της 11ης Διεθνούς ‘Εκθεσης για την Εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6, 7 και 8 Μαρτίου 2009 στο Helexpo Palace στο Μαρούσι με τιμώμενη χώρα την Κύπρο.

Η έκθεση, έδωσε σε μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού, την ευκαιρία να ενημερωθούν, σχετικά με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις για την αγορά εργασίας και την καριέρα, που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης. Με πλούσια θεματολογία, καταξιωμένους ομιλητές και τη συμμετοχή σημαντικών εταιρειών, το «Σταδιοδρόμιο-Job Festival» παρείχε πολύτιμη ενημέρωση και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τη νεανική επιχειρηματικότητα, τους επαγγελματικούς τίτλους σπουδών, το σχεδιασμό καριέρας, την αναζήτηση εργασίας, τις σπουδές ΜΒΑ και πολλά άλλα. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού που είχαν την ευκαιρία να κάνουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.