Στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος Youth Empowered «Αν είχες την ευκαιρία να κάνεις μια ερώτηση σε ένα κορυφαίο Διευθυντικό Στέλεχος που θα σε βοηθούσε στην επαγγελματική σου εξέλιξη, τι θα ρωτούσες»;

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, 100 νέοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Youth Empowered της Coca-Cola ΗBC, είχαν αυτή την ευκαιρία, καθώς συνάντησαν τα κορυφαία Διευθυντικά Στελέχη των 28 χώρων του Ομίλου και πήραν απαντήσεις σε 20 ερωτήματα που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε ένα inspirational session που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, η διεθνής εμπειρία κορυφαίων στελεχών συνδυάστηκε με τους προβληματισμούς της νέας γενιάς για το μέλλον τους. Το περιεχόμενο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθορίστηκε από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Τα κύρια ζητήματα που ανέδειξαν με τις ερωτήσεις τους ήταν οι δεξιότητες που οδηγούν στην επιτυχία, ο σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός, τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να βρει κάποιος εργασία και οι αξίες που χαρακτηρίζουν την Coca-Cola HBC.

Ο Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Γιάννης Παπαχρήστου, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δέσμευσή μας είναι, με ό,τι κάνουμε, να δημιουργούμε αξία και να τη μοιραζόμαστε με την κοινωνία στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, το κάνουμε καθημερινά στα τέσσερα εργοστάσια του Ομίλου μας στην Ελλάδα, με την επαγγελματική συνεργασία με χιλιάδες προμηθευτές και πελάτες μας, αλλά και με τα προγράμματά μας για την κοινωνία, όπως το Youth Empowered. Πιστεύουμε στη νέα γενιά, στο ταλέντο και στις γνώσεις της». Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Youth Empowered έχει στόχο να βοηθήσει 20.000 νέους μέχρι το 2020 να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να πετύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους.