Το kariera.gr διοργάνωσε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, τις Ημέρες Καριέρας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπου συμμετείχαν 60 εταιρείες, 20% περισσότερες από πέρυσι, από διάφορους κλάδους, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και περισσότεροι από 7.500 υποψήφιοι.

Σημαντικό παράλληλο δρώμενο αποτέλεσε το Up Event που παρουσίασε η δημοσιογράφος Μία Κόλλια, φιλοξενώντας διακεκριμένα πρόσωπα του κόσμου της επιχειρηματικότητας αλλά και αναγνωρίσιμους αγαπημένους ανθρώπους. Μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Peter Economides, Brand Strategist, o Διευθύνων Σύμβουλος του Aldemar Resorts Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, η Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Trainer και Corporate & Employer Branding Coach, ο Κωνσταντίνος Κίντζιος, Business Development Director του ReGeneration, ο Δημήτρης Σπυριδάκος, ReGenerator 2016, Σύμβουλος Πωλήσεων της Leroy Merlin & Μέλος του Leroy Merlin Academy, η Άννα Σκαρλάτου, Εxecutive HR Αdvisor κ.ά..

Οι ομιλητές, απευθυνόμενοι στο κοινό περιέγραψαν την πορεία τους προς την επιτυχία, τις δυσκολίες αλλά και τα σταθερά βήματα για τον στόχο που τελικά κατέκτησαν. Η Φωτεινή Γαϊτανλή, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του kariera.gr, δήλωσε: «Οι Ημέρες Καριέρας είναι το πιο σημαντικό event στη χώρα, για την εργασία. Είναι μια ομαδική προσπάθεια με τις εταιρείες που συμμετέχουν για να ενισχύσουμε την απασχόληση. Στο πλαίσιο αυτό, το Up Event, επιπρόσθετα μας δίνει με δύναμη και εμπειρία, την έμπνευση για να πιστεύουμε πως αν έχουμε θέληση, όλα γίνονται».