Για 22η χρονιά το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece διοργανώνει το ετήσιο Career Forum από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου, 2014 στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην ελληνική αγορά, το ALBA Career Forum προσελκύει κάθε χρόνο πάνω από 150 στελέχη μεγάλων εταιρειών ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό. Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Career Forum αποτελεί και το 2ο εξειδικευμένο Career Day για απασχόληση σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται από το ALBA Career & Alumni Office σε συνεργασία με το ALBA Hub for Enterprise and Development, το κέντρο επιχειρηματικότητας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με νέες επιχειρήσεις και start ups που έχουν μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ζητούν συνεργάτες σε τομείς όπως διοίκηση, marketing, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών.