Μετά την περσινή επιτυχία, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά ο διαγωνισμός «Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα», στo πλαίσιο των βραβείων που έχει θεσμοθετήσει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για το διαγωνισμό είναι το ALBA Graduate Business School.

Ο διαγωνισμός «Green Dreams – Πράσινη Επιχειρηματικότητα» επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες για ένα πιο φιλικό περιβάλλον. Όλοι όσοι υποβάλουν την πρότασή τους θα προσκληθούν σε ένα εργαστήριο, στο οποίο θα διδαχθούν πώς να προωθούν τις ιδέες τους. Οι καλύτερες θα κερδίσουν μία θέση στην Επίλεκτη Ομάδα Ιδεών του ALBA Graduate Business School. Επιπλέον, η πράσινη επιχειρηματική ιδέα που θα διακριθεί, θα κερδίσει €3.000 και θα παρουσιασθεί στο Συμβούλιο της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και στην εκδήλωση των βραβείων ΚΟΥΡΟΣ το Νοέμβριο του 2009. Οι Μεγάλοι Νικητές θα «υιοθετηθούν» από μέλη της Λέσχης, που περιλαμβάνει μερικούς από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει καθοδήγηση, συμβουλές, γεφύρωμα σχέσεων με σημαντικές επαφές, πάντα με σεβασμό στην πνευματική ιδιοκτησία των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 30 Αυγούστου 2009, στο ALBA Graduate Business School, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.alba.edu.gr/greendreams