Η επικείμενη ύφεση, ο πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση είναι μόνο μερικές από τις επείγουσες καταστάσεις που απαιτούν την άμεση λήψη αποφάσεων από τις επιχειρήσεις, ενώ επηρεάζουν σημαντικά και τους εργαζόμενους.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι γεωπολιτικές αλλαγές και το δημογραφικό παραμένουν στο επίκεντρο. Οι αλλαγές που έχει επιφέρει στον κόσμο της εργασίας η πρόσφατη πανδημική κρίση είναι δομικές και αυτές διαμορφώνουν, σε συνδυασμό με τις νέες προκλήσεις, την επόμενη ημέρα για την εργασία. Οι επενδύσεις στην τεχνολογία Web 3.0 και στην τεχνητή νοημοσύνη, θα αλλάξουν ριζικά τον χώρο εργασίας και ό,τι γνωρίζαμε έως τώρα μπαίνει σε μία νέα διάσταση.

Υπό τις πιέσεις των επίκαιρων κρίσεων, ηγεσία και εργαζόμενοι καλούνται να προσαρμοστούν άμεσα, να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους και να μετατρέψουν τις νέες προκλήσεις σε ευκαιρίες. Στόχος του 2ου Future of Work Conference, το οποίο παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά η Boussias, την Πέμπτη 23 Μαρτίου, με φυσική παρουσία, είναι να προσεγγίσει ολιστικά όλες τις νέες τάσεις που διαμορφώνουν την εhttp://www.futureofwork.grπόμενη ημέρα για την εργασία.

Συμμετέχουν παρουσιάζουν και συζητούν κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι οργανισμών, διεθνείς experts και διακεκριμένα στελέχη από την ελληνική αγορά. Διαθέσιμα εισιτήρια με έκπτωση -15% έως τις 24 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες και εγγραφές www.futureofwork.gr