Ένα βιβλίο με ιστορίες σε πρώτο πρόσωπο. Για να τις νιώσετε, να τις αφομοιώσετε και να οραματιστείτε αυτό που θέλετε και μπορείτε να γίνετε!

Πολλές γυναίκες ανά τα χρόνια κατάφεραν να φέρουν μία αλλαγή. Με τα δικά της μοναδικά κριτήρια, η συγγραφέας, Στέλλα Κάσδαγλη, επέλεξε 30. Μέσα από τις ιστορίες τους, ίσως ταυτιστούμε. Ίσως να διακρίνουμε τον εαυτό μας. Το βιβλίο «30 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο (και πώς μπορείς να τον αλλάξεις κι εσύ)» αποτελεί πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης για γυναίκες που επιθυμούν να καταλάβουν ηγετικούς ρόλους σε κάθε τομέα. Οι ιστορίες που περιλαμβάνει είναι γραμμένες με τέτοιο τρόπο, που μπορούν να μας εμπνεύσουν, να μας φέρουν πιο κοντά στο δικό μας όραμα.

Γυναίκες που έχουν ανατρέψει στερεότυπα και έχουν επικρατήσει σε τομείς που επικρατούσαν σχεδόν αποκλειστικά άντρες. Η καθεμιά άλλαξε τον κόσμο και έφερε θετική αλλαγή στη ζωή πολλών ανθρώπων. Η καθεμιά στον δικό της τομέα. Άλλωστε, το κάθε άτομο είναι μοναδικό και ικανό να πετύχει, σύμφωνα με τις κλίσεις και τις δεξιότητές που κατέχει, αρκεί να καταλάβει τη θετική αλλαγή που μπορεί να επιφέρει. Ίσως και να γίνει σπουδαίος ή σπουδαία μέσα από αυτή.

Μέσα από την ανάγνωση του βιβλίου αποδεικνύεται ότι, παρά τις συστημικές ανισότητες, μέσα από το πάθος και τη συνεργασία, η αλλαγή έρχεται, με την αυθεντικότητα και το όραμα γυναικών που έχουν ανοίξει και συνεχίζουν να ανοίγουν τον δρόμο για τις επόμενες γενιές, προσφέροντας ένα παράδειγμα αποφασιστικότητας και αφοσίωσης.
Η ιστορία της Μαλάλα, της Ιντίρα, της Μάργκαρετ και των υπολοίπων θα σας εμπνεύσουν, ώστε να συνεισφέρετε και εσείς, σε έναν κόσμο που η δική σας μοναδικότητα θα ενεργοποιηθεί, θα υπάρξει, θα μετουσιωθεί, θα εξελιχθεί, θα ρισκάρει, θα εμπνεύσει!