Η οικοδόμηση ανθεκτικότητας των εργαζομένων πέρα από τη διαχείριση του στρες («Beyond Stress Management : Building a Resilient Workforce in the Next Decade») αποτελεί το θέμα του 3ου EAP FORUM που οργανώνει η Hellas EAP στις 22 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δημήτρης Χορν, στην Πλάκα.

Κεντρική ομιλήτρια του Forum είναι η Brenda Blair, σημαντική εκπρόσωπος των προγραμμάτων ΕΑΡ διεθνώς, σύμβουλος διεθνών οργανισμών, κυβερνητικών οργανισμών και επιχειρήσεων σε θέματα εξισορρόπησης εργασιακής προσωπικής ζωής, υγείας και παραγωγικότητας, υποστήριξης μετεγκατάστασης εργαζομένων, coaching κτλ. Βραβευμένη το 1988 με το ετήσιο βραβείο του EAPA καθώς και το EAP Hall of Fame, η Blair είναι πρόεδρος της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Blair Consulting Group που ιδρύθηκε το 1983 και εδρεύει στο Τέξας.

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία της η Blair θα προσεγγίσει τις απαιτήσεις του νέου εργασιακού προτύπου και τις επιπτώσεις του σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο, τη σημασία της επαγγελματικής ανθεκτικότητας ως βασικού συστατικού επίτευξης επιχειρηματικής ανάπτυξης, επιτυχίας και κερδοφορίας. Επίσης, θα προσεγγίσει το ρόλο που καλούνται να παίξουν οι διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού στις οικονομικές, επιχειρηματικές και εργασιακές συνθήκες που διαμορφώνει η διεθνής ύφεση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, Διευθυντικά Στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Υγιεινής και Ασφάλειας κ.ά.

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η ΓΕΠ ΕΞ.Υ.Π.Π. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΕ και υποστηρικτής το University of Indianapolis, Athens Campus.
Οι συμμετοχές είναι δωρεάν κατόπιν πρόσκλησης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Ρίτσα Οικονόμου στο 2103222203 και στο email: [email protected].