Με κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης σκακιστή Garry Kasparov, ο οποίος θα μιλήσει για τον ανταγωνισμό και τη στρατηγική στο χώρο των επιχειρήσεων, διοργανώνεται, φέτος, το "3rd Sales Convention", που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου 2008, στο Κτήμα Πεντελικόν.

Η ομιλία του Garry Kasparov έχει τίτλο “Strategy Lessons from Chess”, και μέσα από αυτή ο σκακιστής θα συνδέσει τη Στρατηγική των επιτυχημένων κινήσεων στο Σκάκι με τη Στρατηγική των Επιχειρήσεων.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί ως ομιλητές κορυφαία στελέχη των επιχειρήσεων, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών του θα απονεμηθούν από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, τα βραβεία “Sales Excellence Awards” στις κορυφαίες ομάδες πωλήσεων, για την αφοσίωση, την εμπειρία και τις επιτυχημένες στρατηγικές που εφάρμοσαν.

Το “3rd Sales Convention” απευθύνεται στα ανώτατα και ανώτερα στελέχη των επιχειρήσεων, που αναζητούν στρατηγικές και εργαλεία, που θα τους βοηθήσουν να ηγηθούν στους οργανισμούς τους, καθώς και στα στελέχη όλων των τμημάτων τα οποία επιθυμούν να συλλέξουν γνώση για το πώς να εκτελούν καλύτερα τη στρατηγική Πωλήσεων και να ξεπερνούν τους στόχους τους.