Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για 6η συνεχή χρονιά, την Πέμπτη 6 Ιουλίου, το HR In Action, που διοργανώνουν το περιοδικό HR Professional και η BOUSSIAS.

42 Ομιλητές και 280 σύνεδροι συμμετείχαν στο πιο πρακτικό συνέδριο της κοινότητας του HR, η οποία έδωσε δυναμικό «παρόν» στο πιο In Action showcase της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Με 35 HR Case Studies να φιλοξενούνται στη σκηνή του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον καινοτόμες ενέργειες/δράσεις καθώς και για τις βέλτιστες πρακτικές του HR που πραγματοποιούνται στο ελληνικό επιχειρείν.

Ενδεικτικά, στο συνέδριο συμμετείχαν οι ΟΠΑΠ, Lidl Hellas, OTE Group, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Public, Nestle Hellas, Intrasoft International, Τράπεζα Πειραιώς, ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς επίσης και οι Manpower Group, ΕΥ ΖΗΝ, Job-Pairs, Vodafone κ.ά.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, δράσεις και προγράμματα αναφορικά με Change Management & Cultural Transformation, Talent Management, Employee experience & Employee wellbeing, HR Strategy & Employer Branding αποτέλεσαν μερικά μόνο από τα θέματα που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Σημειώνεται ότι αναλυτική κάλυψη του συνεδρίου θα δημοσιευτεί στο περιοδικό HR Professional, στο τεύχος Σεπτεμβρίου, ενώ οι παρουσιάσεις των ομιλητών θα είναι διαθέσιμες στο www.hrinaction.gr τις προσεχείς ημέρες.