Ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει την Πέμπτη 4 Μαρτίου στο ξενοδοχείο KING GEORGE το 4ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «WOMEN ON LEADERSHIP: DEVELOPING FEMALE LEADERS».

Στόχος του Συνεδρίου είναι να εστιάσει στις δράσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη των γυναικών σε αποτελεσματικούς ηγέτες του σύγχρονου επιχειρείν, θέτοντας παράλληλα τα θεμέλια του επιχειρηματικού μέλλοντος, όπου η ανέλιξη των γυναικών και η συμμετοχή τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων θα θεωρείται πλέον δεδομένη και εύλογη εξέλιξη.

Επιπλέον, η φετινή έρευνα «Γυναίκες στην Κορυφή: Δυνατότητα ή Επιλογή;» που σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία Focus/Bari αποκλειστικά για το Συνέδριο του ΙΑΓΜΕ, προσδιορίζει τη σημερινή πραγματικότητα που βιώνουν οι γυναίκες μάνατζερ/επιχειρηματίες. Στο πλαίσιο της έρευνας, δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τις Ελληνίδες και που διαμορφώνουν αντίστοιχα τις μελλοντικές τάσεις στην αγορά ανεύρεσης top θέσεων.

Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι η MICROSOFT και χορηγός η Γενική Γραμματεία Ισότητας. Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες ALPHA BANK, DIOR, PEPSICO-TASTY, FOCUS-BARI, BLUEGR και ALPHA PLUS.