Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 31 Μαρτίου ο 4ος ελληνικός διαγωνισμός Global Management Challenge. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα Ernst&Young GoGetters και συγκεκριμένα τους: Θεοφύλακτο Κοντοζή, Βασίλη Ράφτη και Μαρία Χρονοπούλου, τελειόφοιτους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Διεθνή Τελικό στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας. Ομάδες στελεχών επιχειρήσεων και φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και ομάδες φοιτητών από την Κύπρο, διαγωνίστηκαν φέτος στη διοίκηση της εικονικής τους επιχείρησης στο «διαδραστικό» ψηφιακό επιχειρηματικό διαγωνισμό GMC που διεξάγεται στο Internet (www.globalmanager.gr).

Η ομάδα που κατέλαβε τη 2η θέση ήταν αυτή των στελεχών ΤΙΤΑΝ -Πάτρας συνεχίζοντας την παράδοση διάκρισης της εταιρείας ΤΙΤΑΝ, ενώ στην 3η θέση ήρθε η ομάδα BOUSSIAS – TJR.

Τη βράβευση της νικήτριας ομάδας πραγματοποίησε ο Ειδικός Γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα Ελ. Σταυρόπουλος.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην ομάδα φοιτητών Marfin Egnatia Bank – CST SA τα μέλη της οποίας έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό από 5 διαφορετικά σημεία στην υφήλιο.

Το Global Management Challenge αποτελεί θεσμό διεθνώς καθώς διοργανώνεται τα τελευταία 30 χρόνια με ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή κρατών και διαγωνιζόμενων και έρχεται να καλύψει την ανάγκη για πρακτική εφαρμογή της θεωρητικής γνώσης.

Στη διάρκεια της τελετής απονομής, ανακοινώθηκε η αλλαγή επωνυμίας της διοργανώτριας εταιρείας σε Mindset.