Η RSM, διεθνές δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων, γιόρτασε την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 την Παγκόσμια Μέρα RSM (RSM World Day) και την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της.

Η RSM Greece, μέλος του δικτύου της RSM International, γιόρτασε την επέτειο αυτή με «50 Πράξεις Αγάπης» οι οποίες συμπεριλάμβαναν διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες μεταξύ άλλων, δωρεά σε γηροκομείο και φιλανθρωπικά ιδρύματα σε σχολικά είδη, τρόφιμα, βρεφικά είδη, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα. Επίσης, στις πράξεις αυτές συγκαταλέγονται η αναδοχή ενός παιδιού της ActionAid, η συμμετοχή συναδέλφων στο Μαραθώνιο Κηφισιάς που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό, δωρεάν μαστογραφίες σε ένα συγκεκριμένο αριθμό γυναικών, εθελοντική αιμοδοσία, σίτιση αδέσποτων ζώων, καθώς και άλλες απλές συμβολικές πράξεις ευγένειας και καλοσύνης που έδωσαν μεγάλη χαρά σε τυχαίους ανθρώπους.

Ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece ανέφερε «Φέτος, ο εορτασμός της Παγκόσμια Ημέρας RSM είχε ένα πιο συμβολικό χαρακτήρα. Αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την ημέρα αποκλειστικά προς το συνάνθρωπο κάνοντας πράξεις αγάπης. Εξάλλου, το δίκτυό μας, πέρα από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, χαρακτηρίζεται επίσης και για την ανθρωποκεντρική του φιλοσοφία. Ήταν μεγάλη μας χαρά να τιμήσουμε την επέτειο των 50 χρόνων του δικτύου μας βοηθώντας και προσφέροντας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη».