Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011, στο Galaxy Room του ξενοδοχείου Athens Hilton, το CEO Clubs Greece διοργανώνει για τα μέλη του και προσκεκλημένους CEOs και επιχειρηματίες ημερίδα με θέμα «Organizational Transformation and Engagement: An Oxymoron?».

Σε μια εποχή άμεσων και βίαιων αλλαγών στις αγορές, η δυνατότητα ενός οργανισμού να αντιδρά και να προσαρμόζεται άμεσα, είναι ζωτικής σημασίας. Αυτοί που καλούνται στην πράξη, να φέρουν εις πέρας τις αλλαγές και να απορροφήσουν τους όποιους κραδασμούς είναι οι άνθρωποι, που αποτελούν τον κινητήριο μοχλό του οργανισμού. Είναι αυτοί που «αναλαμβάνουν δράση» και καλούνται να υπερβάλουν εαυτόν. Η δέσμευση στο όραμα που εμπνέει ο ηγέτης, είναι το «κλειδί» που τους κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικούς.

Το CEO Clubs Greece διεξήγαγε μια μοναδική έρευνα η οποία βασίστηκε στην οπτική περισσότερων από 100 ηγετών της ελληνικής αγοράς, ως προς την «αφοσίωση και δέσμευση» των ανθρώπων στις εταιρείες σήμερα. Το γεγονός ότι οι 100 και πλέον ηγέτες που κατέθεσαν τις απόψεις τους δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους (υπηρεσίες, FMCG, φαρμακευτικές, ναυτιλία κ.λπ.) προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία θα παρουσιαστεί στους προσκεκλημένους του Forum από την Πρόεδρο του CEO Clubs Greece, Γεωργία Καρτσάνη, κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

Oμιλητές σε αυτό το 5ο Forum/Roundtable θα είναι ο Ernst-Jan Stigter, Managing Director της Microsoft, ο Λευτέρης Χαλουλάκος, Managing Director της Kraft Foods και ο Μιχάλης Οικονομάκης, CEO της Nutriart, οι οποίοι έχουν θέσει τις βάσεις ή έχουν ήδη δημιουργήσει μια νέα εταιρική κουλτούρα βασιζόμενη στη δέσμευση των ανθρώπων τους μέσω της ενεργής συμμετοχής τους στη θέσπιση του κοινού εταιρικού οράματος. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών και του panel θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας και συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες CEOs με την παρουσία των ομιλητών και ειδικά επιλεγμένων συντονιστών καθώς και festive cocktail reception.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ceoclubsgreece.org.