Ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ διοργανώνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου το 5ο συνέδριο Women on Leadership (Οι Γυναίκες στην Ηγεσία) με θέμα «Women in the new Digital Era» (Οι γυναίκες στη νέα ψηφιακή εποχή), σε ένα απόλυτα σύγχρονο σκηνικό, με πλούσια θεματολογία και αξιόλογους ομιλητές.

Ο ΤΟΓΜΕ επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε θέματα e-επιχειρηματικότητας, μέσα από το πρίσμα της τεχνολογικής ανάπτυξης, της κοινωνικής δικτύωσης και της πρωτοπορίας. Για πρώτη φορά θα επιχειρήσει να εισχωρήσει σε θέματα τεχνολογίας και πως αυτά επηρεάζουν ή διαφοροποιούν την οικογενειακή συνοχή.

Ποικιλία θεμάτων, αξιόλογοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, υπηρεσίες αξίας που βελτιώνουν την αυτοματοποίηση των επιχειρήσεων, θα είναι το παζλ πάνω στο οποίο θα βασισθεί αυτή η σύγχρονη ημερίδα, για να κερδίσουν όλοι οι συμμετέχοντες νέες ιδέες, γνωριμίες και γνώση.

Η πρώτη ενότητα με τον τίτλο «Πλανήτης Γη: η αγορά μας» θα ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη παρουσιάζοντας επιτυχημένες επιχειρηματικές δράσεις χωρίς σύνορα. «Κοινωνική Δικτύωση & Υπηρεσίες Αξίας αρωγοί στην ανάπτυξη και την καινοτομία» θα είναι το θέμα της δεύτερης ενότητας, που θα ασχοληθεί με την καινοτομία και την τεχνολογία αλλά και με τη θετική επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας. Η τρίτη ενότητα με τίτλο «Η τεχνολογία είναι… οικογενειακή υπόθεση» θα ασχοληθεί με το Internet ως κοινωνική δραστηριότητα μέσα στην οικογένεια και πως η τεχνολογία επηρεάζει ή διαφοροποιεί την οικογενειακή συνοχή.

Το συνέδριο αφορά σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που εργάζονται και επιχειρούν στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Επιχειρηματίες, ανώτατοι διευθυντές, διευθυντές τμημάτων, αλλά και οποιοδήποτε άλλο στέλεχος και ελεύθερος επαγγελματίας που συμμετέχει στη διαμόρφωση των εξελίξεων στην ελληνική και ξένη αγορά, μπορεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που θα αποτυπωθούν στην εκδήλωση αυτή.

Πληροφορίες: www.eede.gr.