Υψηλόβαθμα στελέχη από περισσότερες από 50 εταιρείες έχουν μέχρι σήμερα δηλώσει συμμετοχή στο 5th People Management Executive Seminar, το καθιερωμένο πλέον σημείο συνάντησης των HR και Management Leaders της χώρας.

Ορισμένες από αυτές είναι οι: BNP PARIBAS Personal Finance, BP Hellas, EFG Eurobank Ergasias, Eurobank Cards, Frigoglass, Hewlett Packard, HSBC, In Group, Interamerican, Intracom, Mercedes Benz, Microsoft, Misko, OPEN 24, Swarovski Hellas, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Εθνική Τράπεζα, Ελληνικά Πετρέλαια, Τράπεζα Κύπρου, ΦΑΓΕ κ.ά.

Το φετινό σεμινάριο με θέμα“Winning People Strategies: How to drive Performance, Innovation & Satisfaction”, θα εστιάσει στο Performance Management και θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στο κτήμα PENTELIKON.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει κορυφαίους, διεθνούς φήμης, ακαδημαϊκούς και να μάθει από αυτούς τους τρόπους και τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στη διαχείριση της απόδοσης του εργατικού δυναμικού.

Ο Dr. Hal Gregersen, Professor of Leadership στο INSEAD, θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους τα στελέχη μπορούν να διερευνούν νέες στρατηγικές κατευθύνσεις, να αναπτύσσουν καινοτομίες, να επιτυγχάνουν στόχους αλλά και να μεταφέρουν τις γνώσεις που διαθέτουν στις ομάδες τους. O Andrew Mayo, ένας από τους 10 κορυφαίους διανοητές HR για το 2008 σύμφωνα με το HR Magazine θα αναπτύξει το θέμα της μέτρησης της απόδοσης του ανθρώπινου κεφαλαίου, με το οποίο έχει ασχοληθεί διεξοδικά.

Τέλος, ο Jon Ingham, ο οποίος έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια για την ευρεία συμβουλευτική του δράση σε μεγάλους οργανισμούς, θα αποκαλύψει μέσα από ασκήσεις και παραδείγματα, τις 7 στρατηγικές για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.peoplemanagement.gr