Πώς, οι managers των επιχειρήσεων θα καταφέρουν να αποκομίσουν αξία από το performance management; Ποιος είναι ο ρόλος των Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού και του Management Team στην προσπάθεια αυτή;

Σε αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα θα δοθούν απαντήσεις μέσω του 5th People Management Executive Seminar. Ταυτόχρονα, θα διερευνηθούν εκείνες οι παράμετροι που θα συντελέσουν στην ουσιαστική αναβάθμιση των ανθρώπων μεγιστοποιώντας την απόδοση κάθε επιχείρησης.

Σημαντικοί διανοητές του χώρου θα προσφέρουν απλόχερα τις γνώσεις τους με ανατρεπτικές και μεστές σε νοήματα παρουσιάσεις. Παρακολουθείστε την 3ωρη παρουσίαση του Hal Gregersen, και ανακαλύψτε το DNA της καινοτομίας που κρύβεται μέσα σας, αλλά και μέσα σε πολλούς συναδέλφους σας! Ο Andrew Mayo αποκαλύπτει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για νέα συστήματα μέτρησης, για το πώς οι μετρήσεις γίνονται κίνητρο, για το πώς να κάνετε την «ετήσια αξιολόγηση» ζωντανό εργαλείο και πώς να ξεκινήσετε Performance Management σε δύσκολους καιρούς. Mη χάσετε την ευκαιρία όχι μόνο να τον ακούσετε αλλά και να συζητήσετε μαζί του.

Επίσης,  ο Jon Ingham, ο οποίος χαρακτηρίζεται, από το Human Capital Institute, ως «ένας από τους σπουδαιότερους διανοητές στην Ευρώπη, σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού», με τη βοήθεια των case studies, θα καταθέσει και τεκμηριώσει επτά στρατηγικές προσέγγισης του performance management, που οδηγούν σε αισθητή βελτίωση της επίδρασης του ανθρώπινου δυναμικού στα επιχειρησιακά αποτελέσματα.