Στις 22 Οκτωβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί το 5ο People Management Executive Seminar με τίτλο "Winning People Strategies: how to drive performance, innovation & satisfaction".

Το φετινό συνέδριο αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων που χάρισαν στο ελληνικό επιχειρηματικό κοινό τους βραβευμένους πανεπιστημιακούς και συγγραφείς David Ulrich, Lynda Gratton, Gareth Jones, Paul Evans και Ruth Wageman.

Η εν λόγω ημερίδα, πρόκειται να αναλύσει τις μεθόδους που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ηγέτες του οργανισμού, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι κάθε εργαζόμενος προσθέτει πραγματική αξία στην επιχείρηση. Ομιλητές θα είναι και φέτος διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες με ακαδημαϊκή, συγγραφική και συμβουλευτική σταδιοδρομία: ο Hal Gregersen, ο Andrew Mayo και ο Jon Ingham.

Ο Hal Gregersen είναι Professor of Leadership στο INSEAD, ενώ κατέχει μακρά εκπαιδευτική εμπειρία στα πιο έγκυρα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου (London Business School, Tuck School of Business, Thunderbird School of Global Management). Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, έχει εκδώσει δεκάδες άρθρα και case-studies σχετικά με την Ηγεσία της Καινοτομίας και Αλλαγής και η λίστα των εταιρειών για τις οποίες έχει υπάρξει σύμβουλος είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Ο Andrew Mayo συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους διανοητές HR για το έτος 2008, σύμφωνα με το βρετανικό ΗR Magazine. Είναι σύμβουλος HR, συγγραφέας και διακεκριμένος καθηγητής, ενώ για αρκετά χρόνια είχε διατελέσει HR Director πολυεθνικών οργανισμών. Σήμερα είναι Professor of Human Capital Management στο Middlesex Business School, και Program Director του Centre for Management Development στο London Business School.

Ο Jon Ingham έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια για την ευρεία συμβουλευτική του δράση σε μεγάλους οργανισμούς (ανάμεσα στους πελάτες του συγκαταλέγονται οι: Barclays, AXA, BT Global Services, Diageo, Coca-Cola HBC, Coca-Cola Bottling Indonesia, Novo Nordisk και Syngenta). Στο παρελθόν υπήρξε HR Director της Ernst & Young (σε Μεγάλη Βρετανία και Ρωσία), ενώ είναι και ο συγγραφέας του Strategic Human Capital Management: Creating Value through People.