Η Mastercard και το Women On Top διοργάνωσαν το 6ο Live A Legacy, πρωτοβουλία για τη γυναικεία ενδυνάμωση και συμπερίληψη, στο αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών, το Σάββατο 18 Μαΐου, με κεντρική θεματική το “Threads of success”. Το συνέδριο φιλοξένησε επιτυχημένες/ους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, των κλάδων τεχνολογίας, επιστήμης και επιχειρηματικότητας, με ομιλίες, fireside chats, βιωματικές συνεντεύξεις και διαδραστικά panels.

Παράλληλα, το Live A Legacy υλοποίησε φέτος δύο ακόμα φυσικές εκδηλώσεις, προκειμένου να προσφέρει στις γυναίκες τα τεχνικά εργαλεία για την επαγγελματική τους καταξίωση. Έτσι, τα Mentoring Days επέστρεψαν ξανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 19 και 25 Μαΐου. Πρόκειται για δύο επιπλέον ημέρες αφιερωμένες στη γυναικεία ενδυνάμωση, όπου οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επιτυχημένες επαγγελματίες, να λάβουν μέρος σε speed mentoring sessions και διαδραστικά workshop ενδυνάμωσης για πρακτική εξάσκηση.

Επιπρόσθετα, όπως κάθε χρόνο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Live A Legacy, η Mastercard προσφέρει το Internship Program, στο πλαίσιο του οποίου δίνονται θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης από το δίκτυο συνεργατών της Mastercard, ώστε να βοηθήσει έμπρακτα τις νέες γυναίκες να κάνουν το πρώτο επαγγελματικό τους βήμα.