Η SARGIA Partners διοργανώνει το 6ο σεμινάριο Ηγεσίας στις 26 Απριλίου με ομιλητή τον Gerd Leonhard, μελλοντιστή και ανθρωπιστή, συγγραφέα και τίτλο: «Εκθετική σκέψη και Ηγεσία στο μέλλον».

Πώς επηρεάζουν οι τεχνολογικές εξελίξεις το ρόλο της ηγεσίας; Με ποιον τρόπο μπορούν τεχνολογία και ηγεσία να εξελίσσονται παράλληλα; Πώς επαναπροσδιορίζεται ο ρόλος των ηγετών της νέας εποχής στο νέο σύστημα;

Το φετινό σεμινάριο φέρνει μια νέα ματιά στα θέματα ηγεσίας στο μέλλον. Το βιωματικό και πρακτικό σεμινάριο του G. Leonhard καλεί του συμμετέχοντες να δουλέψουν σε μικρές ομάδες προκειμένου να αφήσουν την παρελθοντολογία και τις τοξικές παραδοχές που επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων και να αναπτύξουν μια προοδευτική νοοτροπία με εκθετικό τρόπο σκέψης.

Παράλληλα, πραγματεύεται έναν κόσμο ηγεσίας όπου τα περισσότερα παλαιά μοντέλα φαίνονται ουσιαστικά παρωχημένα και παρουσιάζει αρχές διοίκησης από τον παράλληλο κόσμο της φαντασίας και της εφεύρεσης, που θα εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες ώστε να εκσυγχρονίσουν τη σκέψη τους σύμφωνα με την ψηφιακή εποχή.