Τo ReGeneration συνεχίζει το εγχείρημά του να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των νέων ταλαντούχων πτυχιούχων και των εταιρειών που αναζητούν νέα στελέχη τα οποία θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με την έναρξη του 6ου κύκλου αιτήσεων.

Έως σήμερα, 140 συμμετέχουσες εταιρείες έχουν βρει περισσότερους από 410 κατάλληλους υποψηφίους με τις απαραίτητες δεξιότητες και κάλυψαν καίριες θέσεις εργασίας. Αξίζει δε να σημειωθεί πως το ποσοστό των συμμετεχόντων που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία, πέραν του αρχικού 6μήνου, αγγίζει το 80%. Το πρόγραμμα διατηρεί πέρα από τους μαζικούς κύκλους και τους πιο στοχευμένους.

Η «πιλοτική» αρχή έγινε το 2017 με το ReGeneration Coding School powered by kariera.gr. Επιπρόσθετα, το ReGeneration έχει εισάγει τον νέο πυλώνα στρατηγικής, το ReGeneration Academy, συνεχίζοντας τις εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στους τομείς του Digital Marketing και Data Science & Data Engineering, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι αιτήσεις για τον 6ο κύκλο θα είναι ανοιχτές από τις 5 έως και τις 16 Μαρτίου μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος.