Άλλη μια «ηχηρή» προσωπικότητα του χώρου του HR θα δώσει το παρών στο 6th People Management Executive Seminar, η M. Delaney.

Ως πρόεδρος, διαχειρίζεται τις καθημερινές λειτουργίες ενός τμήματος του CareerBuilder, του Personified. Βασίζεται στην 20χρονη εμπειρία της στις πωλήσεις και στην ηγεσία του marketing, την ανάπτυξη της επιχείρησης και τους παράγοντες εκείνους που οδηγούν τη στρατηγική και την κερδοφορία. Είναι μία εξειδικευμένη επαγγελματίας σε θέματα απασχόλησης και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο για να συζητήσει τις τάσεις στις προσλήψεις και τα εργασιακά ζητήματα.

Έχει εμφανιστεί στο CNN, στο Headline News, στην εκπομπή Larry King Live, στο FOX, στο CBS National Radio και στο Harvard Business Review. Πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της στο Personified, η M. Delaney υπήρξε Chief Sales Officer του CareerBuilder.com, όπου ηγούνταν των ομάδων του Enterprise and Recruiter Business Unit, δηλαδή ήταν επικεφαλής των πωλήσεων της εταιρείας.

Επί των ημερών της οι πωλήσεις τριπλασιάστηκαν μέσα σε πέντε χρόνια. Επίσης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αναδειχθεί το CareerBuilder.com σε μία από τις κορυφαίες παρουσίες στον κλάδο του και να ξεπερνάει τους ανταγωνιστές του σε επίπεδο κερδοφορίας.

Είναι κάτοχος MBA από το Northwestern University’s Kellogg School of Management. Το 2006 έλαβε το Stevie Award ως καλύτερο στέλεχος πωλήσεων από τα American Business Awards και αναδείχθηκε «Woman worth watching» το 2007 στο Profiles in Diversity Journal. Είναι fellow στο Leadership Greater Chicago και ανήκει στο USEF board.