Η KPMG διοργανώνει, για έβδομη συνεχή χρονιά, το Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών, στις 22 και 23 Μαΐου 2008, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.

Το συνέδριο, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο 300 με 400 άτομα, απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές, Γενικούς Διευθυντές, Προϊστάμενους Οικονομικών Διευθύνσεων και αποτελεί την ετήσια συνάντηση της ευρύτερης χρηματοοικονομικής κοινότητας της χώρας.

Στο φετινό Συνέδριο, κεντρικοί ομιλητές είναι δύο διεθνώς αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί του κλάδου των οικονομικών, ο Καθηγητής Douglas McWilliams και ο Καθηγητής Dan Galai.

O Καθηγητής D. McWilliams είναι ένας από τους κορυφαίους γκουρού των οικονομικών στην Ευρώπη. Το 1992 ίδρυσε το Centre for Economics and Business Research Ltd (CEBR). Διετέλεσε Ανώτερος Σύμβουλος Οικονομικών στο Σύνδεσμο Βρετανικών Βιομηχανιών και έλαβε το βραβείο «Golden Guru award» ως ο καλύτερος σε οικονομικές προβλέψεις για το Ηνωμένο Βασίλειο (1992), καθώς και τον τίτλο «UK Chief Economist», ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής Επιχειρησιακής Έρευνας και Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάλυσης στην IBM.

O Καθηγητής D. Galai, αυθεντία σε θέματα Risk Management, διδάσκει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Hebrew University. Υπήρξε Επισκέπτης Καθηγητής Οικονομικών στο INSEAD και το Stern School of Business της Νέας Υόρκης, καθώς και στα Πανεπιστήμια της Καλιφόρνια και του Σικάγο. Συμμετείχε στην επινόηση του «Δείκτη Αστάθειας» που βασίζεται στη διακύμανση των τιμών της αγοράς παραγώγων, καθώς και τη συγγραφή των βιβλίων «Risk Management» και «The Essentials of Risk Management».