Το ReGeneration, το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που έχει αναπτύξει η κοινότητα Global Shapers Athens Hub με βασικούς υποστηρικτές την Coca-Cola, το The Coca-Cola Foundation, την Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ανακοινώνει τον 7ο κύκλο αιτήσεων, αλλά και το πρώτο ReGeneration Academy of Java4Web στη Θεσσαλονίκη.

Ο 7ος γενικός κύκλος απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους όλων των κατευθύνσεων, ενώ το Java4Web Training, διάρκειας 120 ωρών, στοχεύει στην εξειδίκευση σε τομείς με ραγδαία εξέλιξη και ζήτηση, όπως το Software Engineering και το Web Applications Development με Java Τεχνολογίες. Oι αιτήσεις για τον 7ο κύκλο και για το πρώτο ReGeneration Academy στη Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές από σήμερα, 27 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, μέσω του www.regeneration.gr.

Η μέχρι τώρα επιτυχία του προγράμματος αποτυπώνεται στους αριθμούς υποψηφίων και συνεργαζόμενων εταιρειών, αφού πάνω από 200 επιχειρήσεις έχουν ήδη εντάξει περισσότερους από 520 νέους στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Παράλληλα, το ποσοστό ανανέωσης των συμβάσεων, πέραν του αρχικού 6μήνου, αγγίζει το 82%.