Το CEO Clubs πραγματοποίησε Forum στο Divani Apollon Palace στις 29 Μαρτίου, με θέμα “The Story Behind The Quote”, απευθυνόμενο κυρίως στους CEOs εταιρειών και τα στελέχη των ομάδων τους.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν οκτώ διακεκριμένοι CEOs διαφορετικών κλάδων, οι οποίοι παρουσίασαν για πρώτη φορά τις εμπειρίες τους, αντλώντας παραδείγματα από την πολυετή τους πορεία σε υψηλόβαθμες θέσεις, εμπνεόμενοι από τα αγαπημένα τους quotes. Τις προσωπικές τους ιστορίες και τα αποφθέγματα που τους επηρέασαν στην επαγγελματική τους πορεία μοιράστηκαν με το κοινό η Ιδρύτρια & Managing Partner της Focus Bari, Ξένια Κούρτογλου, και η Managing Director Customer Experience Operations SE Europe της FedEx, Χριστίνα Αλεβίζου. Για τον τρόπο που ένας ηγέτης πρέπει να ξεπερνάει πρωτίστως τον εαυτό του μίλησε ο CEO της Marine Tours, Κωνσταντίνος Οικονόμου.

O Επικεφαλής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Ευρώπης και Βορείου Αφρικής της Enel Green Power, Γεώργιος Παπαδημητρίου, στην ομιλία του ανέπτυξε την έμπνευσή του πως όποια και αν είναι η πρόκληση θα πρέπει να υιοθετούμε την πεποίθηση ότι θα καταφέρουμε. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Philips Lighting,  Πολυδεύκης Λουκόπουλος, και ο Συνιδρυτής & Partner, Velocity Partners Venture Capital, Κωνσταντίνος Μαύρος, μίλησαν για τους πυλώνες της ηγεσίας.

Επιπροσθέτως, ο Γενικός Διευθυντής της Carlson Wagonlit Travel, Αντώνιος Βένιος μίλησε για την σημασία της τόλμης, να ζούμε έξω από τη ζώνη ασφαλείας μας όταν οι περιστάσεις το απαιτούν καθώς αυτό μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι. Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσίαση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Weber Shandwick, Δημήτρη Μιχόπουλου, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για την πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών της εταιρείας Vodafone καθώς και τον τρόπο διαχείρισης των αμέτρητων αρνητικών δημοσιευμάτων και επιπτώσεων που προκλήθηκαν.