Την πρωτοβουλία «Fit me Up» πραγματοποιεί και φέτος η Four Seasons Hotels and Resorts, μέσω της οποίας προσφέρει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της να συμμετέχουν σε μία σειρά από δραστηριότητες άσκησης. Ειδικότερα, ξεκινώντας από χθες, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, και μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, οι άνθρωποι της εταιρείας μπορούν να λάβουν μέρος σε Pilates, Yoga ή/και Cross Training Sessions, καθώς επίσης και να συμμετέχουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, ενώ από το πρόγραμμα δεν λείπει και το τρέξιμο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι οι ίδιοι, μέσω ειδικής πλατφόρμας, η οποία παρέχει όλες τις πληροφορίες για τον χώρο και τις ώρες κάθε δραστηριότητας, να κλείσουν θέση στο session που επιθυμούν.

Οι δραστηριότητες διεξάγονται τόσο τα πρωϊνά όσο και τα απογεύματα, ενώ η εν λόγω πρωτοβουλία πηγάζει από την πεποίθηση πως η άθληση μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο σε μία πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Σημειώνεται, τέλος, ότι στις εν λόγω δράσεις συμπεριλαμβάνονται το Fitmas και το Happy Fit Year, δύο ειδικές εορταστικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και στις 30 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.