Τον τρέχοντα μήνα αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα η νέα πρωτοβουλία του CEO Clubs Greece, η οποία θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα του νέου στρατηγικού αφηγήματος του Club για την επόμενη δεκαετία. Πρόκειται για το School of Leadership Practice, μία εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα δημιουργεί σειρά προγραμμάτων ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Ελλήνων CEOs, τα οποία και θα προσφέρονται με πιστοποίηση, αποκλειστικά στα μέλη του Club. Τα προγράμματα αυτά θα συνδυάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στην διεθνή

ακαδημαϊκή βιβλιογραφία και έρευνα με πρακτικές γνώσεις και εφαρμογές από την τοπική αγορά, ενώ ομιλητές και εμπειρογνώμονες παγκοσμίου εμβέλειας θα πλαισιώνονται από κορυφαίους Έλληνες CEOs που θα λειτουργούν ως visiting practitioners και θα μοιράζονται με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες τους από τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής πραγματικότητας. «Το School of Leadership Practice έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας τη δυνατότητα στα μέλη μας να ακονίζουν διαρκώς τις ηγετικές τους ικανότητες, ιδιαίτερα εν όψει της εποχής μετά την πανδημία που αναμένεται να είναι γεμάτη ρηξικέλευθες αλλαγές.

Ο Έλληνας CEO χρειάζεται έναν σύμμαχο στην ανάγκη του για διαρκή εκπαίδευση (life-long learning)» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Γεωργία Καρτσάνη, ιδρυτής και Πρόεδρος του οργανισμού. Σημειώνεται ότι το πρώτο πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στις 3-5 Οκτωβρίου και εστιάζει στη θεματική του Board Practice and Directorship.