Bonus ύψους €1 εκατ. θα προσφέρει στους εργαζομένους του ο όμιλος Sabo, ο οποίος εμφάνισε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 33% για το 2021. Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά σε σημαντικές αυξήσεις στους μισθούς των ανθρώπων της, ενώ στα άμεσα πλάνα για το 2022 συγκαταλέγεται η επιπλέον στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού με 50 νέες προσλήψεις και η παροχή ιδιωτικού προγράμματος δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για το σύνολο του προσωπικού.

Αναφορικά με τις πρόσθετες παροχές του περασμένου έτους, ο όμιλος Sabo δώρισε laptops υψηλής τεχνολογίας για τα παιδιά των εργαζόμενων που συγκαταλέχθηκαν στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων και εξασφάλισε επιπλέον παροχή για το χριστουγεννιάτικο εορταστικό τραπέζι για κάθε εργαζόμενό του.

Τέλος, όπως αναφέρει η σχετικά ανακοίνωση, η εταιρεία εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης επενδύσεων ύψους άνω των €3 εκατ., με στόχο την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας μέσω της ανέγερσης νέων παραγωγικών εγκαταστάσεων και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού. Οι επενδύσεις αυτές αποτελούν τη β’ φάση ενός συνολικού προγράμματος επενδύσεων που ξεπερνά τα €8 εκατ. την τελευταία 5ετία.