Η Dialectica μετά την ανάδειξή της ως Best Workplace από το Great Place to Work® Hellas για τρίτη συνεχή χρονιά, ανακοινώνει μια νέα πρωτοβουλία προσέλκυσης ταλέντου με τίτλο “Build Your Future In Athens”. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ταλαντούχους νέους αλλά και έμπειρους επαγγελματίες από όλον τον κόσμο – ανάμεσά τους και Έλληνες που εργάζονται στο εξωτερικό και επιθυμούν να επιστρέψουν στη χώρα μας – να ενταχθούν στην ομάδα της Dialectica στην Αθήνα.

Με στόχο να κάνει τη μετάβαση στη χώρα μας όσο πιο εύκολη και ομαλή γίνεται, η Dialectica θα παρέχει καθοδήγηση και στήριξη τόσο σε διαδικασίες που αφορούν σε δημόσιες υπηρεσίες και τραπεζικούς λογαριασμούς όσο και σε διαμονή αλλά και έξοδα μετακόμισης μεταξύ άλλων. Ο Γιώργος Τσαρούχας, συνιδρυτής και CEO της Dialectica σημειώνει: “Τα τελευταία δύο χρόνια δημιουργήσαμε στη χώρα μας πάνω από 300 θέσεις εργασίας και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε άλλες τόσες μέσα στα επόμενα χρόνια (…) Ένα από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν την Dialectica ως Best Workplace είναι η καλλιέργεια ενός πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος όπου άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες έρχονται κοντά, μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον και αναπτύσσονται μαζί».

Με όραμα να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων παγκοσμίως, η Dialectica δίνει πρόσβαση σε θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις σε real-time πληροφορίες για να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Σήμερα απασχολεί πάνω από 650 εργαζόμενους στα γραφεία της σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ τον Μάρτιο συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Financial Times με τις «ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης» για το 2022 μετά από την πρωτοεμφάνισή της στη λίστα το 2021.