Στη δημιουργία του Vodafone Tech Hub στο Ηράκλειο της Κρήτης προχωρά η Vodafone Ελλάδας, έχοντας ως στόχο να συγκεντρώσει το καλύτερο ταλέντο του νησιού γύρω από τις ψηφιακές τεχνολογίες και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, καθώς και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και έμπειρους επαγγελματίες να συμμετάσχουν σε κορυφαία ψηφιακά έργα του ομίλου. Αναλυτικότερα, η εταιρεία έχει ήδη ανοίξει τις πρώτες θέσεις εργασίας γύρω από το Digital Engineering για τον τεχνολογικό κόμβο της Κρήτης, ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία τον προσεχή Ιούλιο, ενώ απευθύνεται στο σύνολο των σχετικών ειδικοτήτων.

«Καλούμε νέους και έμπειρους επαγγελματίες να ζήσουν την τεχνολογία μαζί μας και να εργαστούν με απόλυτη ευελιξία, με ένα υβριδικό μοντέλο που θα τους επιτρέψει να δουλεύουν μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάμεσα στα γραφεία μας στο Ηράκλειο και στο σπίτι τους και να εξελίξουν τις δυνατότητές τους μέσα από συνεχή εκπαίδευση και ανταλλαγή γνώσεων μέσα στην παγκόσμια ομάδα της Vodafone.

Ζητούμε ανθρώπους με πάθος να ενταχθούν στη Vodafone και να γίνουν μέλη μία ομάδας κορυφαίων επαγγελματιών» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ηρώ Μέλλιου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Σημειώνεται ότι η Vodafone απασχολεί πάνω από 900 ανθρώπους που εργάζονται στις ΤΠΕ, εκ των οποίων το 20% είναι γυναίκες, και στοχεύει να προσελκύσει 100 ακόμη μηχανικούς πληροφορικής την επόμενη τριετία, ενώ έχει υιοθετήσει το υβριδικό μοντέλο εργασίας #FutureReady, το οποίο κατανέμει τον χρόνο εργασίας σε ποσοστό 60% τηλεργασία και 40% στο γραφείο.