Αποκλειστική συνεργασία υπέγραψε το CEO Clubs Greece μέσω της εκπαιδευτικής του πλατφόρμας School of Leadership Practice με το Henley Business School για το Henley MA Board Practice and Directorship Programme. Το πρόγραμμα αυτό είναι το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που απευθύνεται στις ανάγκες των μελών ενός διοικητικού συμβουλίου και φέρει ακαδημαϊκή αναγνώριση σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το CEO Clubs Greece.

«Η σειρά μαθημάτων του Henley MA Board Practice and Directorship Programme στηρίζεται στην εξειδικευμένη εμπειρία του καθηγητικού σώματος του Πανεπιστημίου, υπό την ηγεσία του Dr Andrew Kakabadse (καθηγητή διακυβέρνησης και ηγεσίας στο Henley Business School, Προέδρου του Henley Directors’ Forum και επίτιμου καθηγητή στο Cranfield University), καθώς και στην ενδελεχή έρευνα που έχει πραγματοποιήσει ο καθηγητής και η ομάδα του πάνω στις πρακτικές διοικητικών συμβουλίων περισσοτέρων από 20.000 οργανισμών σε 41 χώρες», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση. Το Πρόγραμμα διαιρείται σε 3 μέρη (stages) – το Certificate, το Diploma και το Masters – το κάθε ένα από τα οποία αποτελείται από τρία modules.

Η παρακολούθηση κάθε μέρους (stage) περιλαμβάνει 6 εντατικές μέρες στο Campus (Greenfields, UK) και άλλους οκτώ μήνες part-time παρακολούθησης και συμμετοχής με αναλύσεις και case studies. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση της επαγγελματικότητας των πρακτικών των διοικητικών συμβουλίων παγκοσμίως και αναπτύσσει τις ικανότητες των μελών ΔΣ προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα σύγχρονα πολύπλοκα προβλήματα της αγοράς.