Ολοκληρώθηκε η τελετή των βραβεύσεων του Μαθητικού Διαγωνισμού e- Commerce, στο πλαίσιο του προγράμματος Project Future Junior της Τράπεζας Πειραιώς, powered by Junior Achievement Greece. Συγκεκριμένα, το Ειδικό Βραβείο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης απονεμήθηκε στην ομάδα Three Scooters από το 1o ΓΕΛ Σερρών, το 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας και το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα.

Το Ειδικό Βραβείο Διασχολικής Συνεργασίας δόθηκε στην LAVRIUM από το 1ο ΓΕΛ Σερρών, το Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, το 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα και το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, ενώ το Ειδικό Βραβείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην ομάδα ΓυναίκαΑξιΖΩ από το ΓΕΛ Νέου Μαρμαρά και το Δέσκειο Γενικό Λύκειο Πάργας. Επιπλέον, με το Ειδικό Βραβείο Κυκλικής Οικονομίας τιμήθηκε η Green Marketeers από το πρώτο ΕΠΑΛ Κιάτου και με το Ειδικό Βραβείο Αξιοποίησης Τοπικών Πόρων η ΕΘΕΝΕΣ από το 3ο Γυμνάσιο Καλύμνου, το Πετρίτσειο Γυμνάσιο Ληξουρίου και το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου.

Τέλος, βραβεία για το σύνολο της επίδοσής τους έλαβαν οι ομάδες Local Guides, από το 3o ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου, Green Futurists, από το  Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 8ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, το Γενικό Λύκειο Ψυχικού, το Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης και το 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς, και VisionGivers, από το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης και το Ημερήσιο Γυμνάσιο Τσοτυλίου.